Favorieten Maart

 

Vandaag zijn we de laatste dag van de maand en dan laat ik jullie enkele producten zien waardoor ik aangenaam verrast was. Ik zette mijn favorieten even op een rijtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.Wild bracht als eerste een hervulbare deodorant uit die ook nog eens goed is voor het milieu. Je koopt een case en dan kan je uit tal van navullingen kiezen om de case te vullen. De geur van Wild Jasmine & Mandarin Blossom is heel subtiel maar toch voel en ruik ik de hele dag fris. De deo is ook goed voor de huid want het viel mij op dat mijn oksels heel zacht aanvoelen. Ik ben heel tevreden over de deodorant en ben benieuwd naar de andere geuren.

Monday Haircare Gentle Shampoo & Conditioner

De producten van Monday Haircare zijn heel fijn om te gebruiken en ze ruiken ook nog eens lekker. Mijn haar voelt na gebruik heel schoon en zacht aan. Het glanst ook mooi en is gemakkelijk doorkambaar. Kortom alles wat je kan verwachten van haarproducten. Ze zitten ook verpakt is grote, strakke roze flacons waarmee je dus een tijdje voortkan.

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette

Al jaren ben ik fan van de geuren van Marc Jacobs. Onlangs brachten ze een nieuwe uit en na het ruiken van de geur besloot ik deze te bestellen. De bloemige, opwekkende geur pas perfect bij de lente. Ook de flacon ziet er weer leuk uit en pas in de lijn van de vorige Perfect flacons. Alleen zijn de bedeltjes minder opvallend qua kleur dan bij de andere.

Lush Salted Caramel Lip Scrub

Ik gebruik graag een scrub om mijn lippen extra zacht te maken. De lipscrubs van Lush zijn echt top en deze Salted Caramel kocht ik in de kerstsale van Lush. De lipscrub maakt mijn lippen lekker zacht. De scrub bevat bastardsuiker en arganolie en ruikt echt zalig.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties