Lush | Valentine’s Day 2023

 

Mijn Lush Sale blogpost is nog maar net online gekomen en hier ben ik al met de nieuwste collectie van Lush, die Valentijnscollectie. Daarvan moest ik natuurlijk ook iets aanschaffen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Floating Love Island Bath Oil € 7,00


De Floating Love Island Bath Oil zorgt voor een ontspannend bad met vanille en roos absolute oliën. Vanille absolue zorgt voor de zoete geur, Roos absolue werkt opbeurend en verzachtend. Fair Trade biologische cacaoboter en amandelolie hydrateren de huid en zorgen ervoor dat deze weer zacht gaat aanvoelen.

De Bath Oil gebruik je door deze gewoon in je bad te laten vakken waarna deze smelt en je huid verzorgt.

Love Shower Gel € 9,00


De Love Shower Gel met frisse citroengras en zonnige bergamot en zwoele ylang ylang prikkelt je zintuigen. Citroengrasolie werkt opbeurend. Jasmijn absolue voegt een krachtige bloemige noot toe. Fijn zeezout helpt je huid goed te reinigen.

Strawberry Crumble Bubble Bar € 9,00


De Strawberry Crumble Bubble Bar is een hartvormige, fruitige bubble bar gevuld met een fair trade cacao- en sheabotercrème om de huid te kalmeren en te hydrateren. Sojameel verzacht het water en tonka absolute voegt een zoete noot toe. Daarnaast zitten er ook nog verse aardbeien in verwerkt.

Love Bug Bath Bomb € 6,50


De Love Bug Bath Bomb zat vorig jaar ook al in de collectie en ik vond deze zo leuk dat ik deze dit jaar ook besteld heb. Deze bath bomb is gemaakt met een mengsel van Siciliaanse citroen, roos en biologische zoete sinaasappelolie voor een zoete, zure geur die opbeurend en geruststellend is. Maïszetmeel helpt het water en je huid te verzachten.

Hebben jullie iets uit de Valentijns collectie gekocht? Welk product spreekt jullie het meeste aan?

Reacties

  1. De Floating Love Island Bath Oil en Strawberry Crumble Bubble Bar heb ik ook gekocht. De bath oil vond ik fijn, de bubble bar moet ik nog testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten