Lush | Christmas Sale 2022

 

Op 27 december begon de Lush sale in Nederland. Een heel deel producten zijn dan afgeprijsd met 50 % korting en dat mocht ik natuurlijk als Lush liefhebber niet voorbij laten gaan. Ik plaatste een grote bestelling, oeps. Intussen is natuurlijk ook de sale in België begonnen. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien.


Snow Fairy Shower Gel € 3,75

De douchegel van mijn favoriete Lush geur mocht niet ontbreken. De suikerspingeur hiervan is zo zoet, heerlijk.


Snow Fairy Bath Bomb € 3,75

Een bath bomb van de populairste kerstgeur mocht niet ontbreken. Deze zorgt voor roze badwater met glitters en een zoete suikerspin-geur.


Snow Fairy Roll Bubble Bar € 4,25

De Snow Fairy Roll Bubble Bar koop ik elk jaar opnieuw omdat ik deze zo fijn vind. Lekker veel schuim en een heerlijk zoet ruikend bad, zalig.


Bonfire Bath Bomb € 4,25

De Bonfire Bath Bomb bevat een warme, kruidige geur en bevat een mengeling van steranijs, kaneelstokjes, een sinaasappelschijfje en heel veel kruidnagel.


Snow Drift Bath Bomb € 3,75

Deze kon je al zien voorbij komen in mijn kerstshoplog. De bath bomb heeft de geur van verfrissende eucalyptus en pepermunt. Citroengras olie zorgt voor een opbeurende geur.


Golden Pudding Bath Bomb € 5,00

De Golden Pudding Bath Bomb lijkt wel om op te eten. Deze bath bomb bevat een mix van citrusgeuren.


Sweet Pudding Bath Bomb € 2,75

Naast de Golden Pudding is er ook een zoete versie, namelijk de Sweet Pudding bath bomb met poedersuiker en verzachtende, Fair Trade amandelolie uit Palestina.


Candy Cane Bubble Bar € 3,50

De Candy Cane Bubble Bar is een klassieker met kerst. Deze bubble bar heeft een frisse muntgeur.


Rangoli Dreams Bath Bomb € 4,00

De Rangoli Dreams Bath Bomb bevat een mix van bloemige roos en rijke kardemom en zorgt voor zacht water dankzij rijstzetmeel en kokosmelkpoeder. Daarnaast zit er in de bath bomb nog knettersnoep voor een knetterend bad.


Snow Fairy Lights Bath Bomb € 5,00

Deze bath bomb had ik al eens gekocht en vond deze zo leuk dat die er ook weer tussen stond. Je hebt één bath bomb die eigenlijk uit 3 delen bestaat. De top zorgt voor glinsterend water, de confetti binnenin voor sterrenstof en het grootste deel is de bath bomb zelf die neon roze water geeft.


Blackberry Bath Bomb € 2,75

De Blackberry bath bomb heeft een zoete en aardse geur. Olibanum legt een verzorgend laagje op je huid en hydrateert en verzacht. Daarnaast zit Blackberry vol etherische oliën: van citroengras en neroli tot aan oppeppende limonene en reinigende bergamot.


Melusine Bath Bomb € 4,00

De Melusine Bath Bomb is een zeemeermin-bath bomb met bergamot- en zoete, citroenachtige litsea cubeba-olie en olibanum. Een vleugje carrageenextract hydrateert je huid en zorgt voor de nodige dosis vitamine zee.


Cyclops Bubble Bar € 3,50

De Cyclops Bubble Bar komt uit de Halloween collectie en zorgt voor een roze gekleurd bubbelbad met een fruitige, tropische geur van zoete wilde sinaasappel en buchu-olie.


Labyrinth Bubble Bar € 4,00

Nog eentje uit de Halloween collectie. De Labyrinth Bubble Bar zorgt voor een zoet en kruidig schuim en heeft de geur van hun bestseller Lord Of Misrule. Zwarte peperolie heeft een kruidige geur en werkt verwarmend op de huid. Donkere Sumatraanse patchouli-olie is aardend en reinigt de huid. Vanille-absolute is verzachtend en hydraterend een geeft een zoete toets aan de geur.


Salted Caramel Lip Scrub € 5,50

Ik was heel benieuwd naar deze zoete en zoute lipscrub met lichte basterdsuiker en arganolie. De scrub zorgt ervoor dat je lippen weer zacht gaan aanvoelen.


Hebben jullie iets van de Lush sale gekocht?

Reacties

  1. Ik heb veel dezelfde dingen gekocht. Echt zo leuk dat er 50% korting op was. Dat scheelt toch veel bij Lush.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten