Favorieten Februari


De maand februari is ook weer bijna ten einde en dan deel ik graag mijn favoriete producten van de voorbije maand. Ik leerde weer hele mooie producten kennen waarvan ik aangenaam verrast was. Benieuwd? Lees dan snel verder.Het Pink Clay Mask is het masker waar het allemaal mee begin voor Clay And Glow. Vorig jaar brachten ze nog een masker uit, namelijk het Avocado Moisturizing Mask. Het is tegenwoordig een trend om te multimasken want elk deel van je huid heeft nood aan een andere behoefte. Daarom brachten ze onlangs de Multi-Masking Set waarin beide maskers zitten. Het Pink Clay Mask breng je aan op de vette huid, bij mij het voorhoofd, neus en kin en het Avocado Moisturizing Mask breng je aan daar waar je huid nood heeft aan hydratatie, bij mij onder mijn ogen en wangen. De combinatie van beide masker is ideaal voor mijn huid en na gebruik heb ik dan ook een schoon en gehydrateerd gevoel.

Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Sand & Sea Salt Body Scrub

Een hele fijne scrub met milde scrubdeeltjes die mijn huid lekker zacht maakt. Deze scrub ruikt ook heerlijk. Het enige nadeel is dat erna je bad wel vol scrubdeeltjes hangt, hahaha.

Cent Pur Cent Rêve Des Yeux Restoring Eye Cream

Omdat de huid onder mijn ogen droger aanvoelt gebruik ik dagelijks een oogcrème. Sinds kort gebruik ik er eentje van Cent Pur Cent en deze bevalt mijn heel goed. Het is een vloeibare crème die gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. De huid onder mijn ogen voelt gehydrateerd aan en hierdoor trekt mijn make-up ook niet in lijntjes.

Max & More Volumizing Mascara

Een goeie mascara vinden vind ik altijd moeilijk. Toen ik zag dat de Volumizing Mascara van Max & More tot tweede beste was verkozen door Test Aankoop moest ik deze natuurlijk eens uitproberen. Het is een hele fijne mascara om te gebruiken. De vorm van de verpakking ligt goed in de hand. Met het dikkere borsteltje kan je de mascara gemakkelijk en mooi aanbrengen en het blijft ook deze hele dag mooi zitten. Het resultaat ziet er goed uit voor die prijs vind ik. Een uitgebreide review mag je binnenkort nog verwachten.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Die mascara heb ik ook gekocht omdat hij werd verkozen door Test Aankoop. Ik heb hem nog niet getest maar ben wel heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten