Clay And Glow | Multi-Masking Set

 

Als je mij al langer volgt weet je dat ik gek ben op maskertjes. Ik mocht de Multi-Masking Set van Clay and Glow uittesten en vandaag vertel ik je wat meer over dit duo. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Meer en meer mensen hebben een gecombineerde huid en dan is het moeilijk om producten te vinden om je huid te verzorgen. Je huid heeft dan nood aan verschillende behoeften en dit kan je oplossen door elk plekje aan te pakken met een ander maskertje. Multi-masking is een huidverzorgingstechniek waarbij je verschillende gezichtsmaskers aanbrengt op verschillende delen van de huid. Clay And Glow bracht hiervoor onlangs het ideale duo uit. Het Pink Clay Mask pakt de vette delen van je huid aan waardoor het talg wegneemt en onzuiverheden vermindert, het Avocado Moisturizing Mask geeft droge plekjes een hydratatie boost.


Avocado Moisturizing Mask

Het Avocado Moisturizing Mask richt zich op de droge huid en zorgt voor een diepe hydratatie boost. Het masker verstevigt de huid en laat deze niet alleen zacht aanvoelen maar ook stralen. Het gezichtsmasker is verrijkt is met ingrediënten die huidveroudering tegen gaan en beschermt het tegen UV-straling. Toegevoegde antioxidanten kalmeren de huid.


Ingrediënten:
Aqua, Persea Gratissima Oil (Avocado Oil), Persea Gratissima Butter (Avocado Butter), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Glycerin, Polysorbate 60, Stearic Acid (Stearic Acid), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Macadamia Ternifolia Seed Oil (Macadamia Oil), Olea Europaea Fruit Oil (Olive Oil), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Kernel Oil), Ethylhexylglycerin, Perfume (Allergen Free), Ci 19140, Ci 42090, Ci 16255, Ci 28440.

Pink Clay Mask

Het Pink Clay Mask is een kleimasker dat werkt als een ontgiftende en ontstekingsremmende boost. Het masker vermindert grove poriën, puistjes, mee-eters en roodheden. Het ontvet en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Dit komt omdat Clay And Glow roze klei gebruikt omdat deze milder is voor de huid dan enkele klei.


Ingrediënten:
Kaolin, Aqua, Bentonite, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-4 Caprate, Phenoxyethanol, Punica Granatum Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Retinyl Palmitate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Laureth Sulfate, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCL, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Lactic
 Acid, CI 12490.

Hoe te gebruiken?
Je gebruikt de Multi-Masking Set als treatment in jouw huidverzorgingsroutine en kunt deze 2-3 keer per week gebruiken voor het beste effect. Het Pink Clay Mask breng je aan op de vettige zones. Het Avocado Mask breng je aan op de droge plekken. Breng telkens een dun laagje van het masker aan en laat vervolgens 10 minuten opdrogen/intrekken. Spoel af met warm water.


De maskers voelen heel aangenaam aan op mijn huid. Het Pink Clay Mask had ik al eerder gebruikt en vond dit echt een heerlijk masker om te gebruiken. Meestal heb ik bij een kleimasker een tintelend gevoel en dat heb ik bij dit masker niet. Ik breng het masker aan op mijn voorhoofd, neus en kin. Mijn huid voelt erna heel zacht en schoon aan. Het Avocado Moisturizing Mask breng ik aan op mijn wangen en onder mijn ogen. Die kunnen af en toe een hydratatieboost gebruiken. De combinatie van beide masker zorgt ervoor dat mijn huid schoon en zacht aanvoelt. Ik kan dit duo zeker aanraden. Ik kreeg er een borsteltje bij maar ik gebruik liever een siliconenborstel omdat je hiermee de maskers gemakkelijker kan aanbrengen. Bij een gewone borstel kruipt het product tussen de haartjes en is daardoor ook minder gemakkelijk schoon te maken. Deze set is ideaal om de maskertjes eens uit te proberen of cadeau te geven aan een beautylover.


Beide maskers werden ontwikkeld met het oog op een gevoelige huid waardoor elk huidtype, ook de gevoelige huidjes de maskers zonder probleem kunnen gebruiken.

De maskers zijn vrij van PEG’s en parabenen, dermatologisch getest en goedgekeurd, dierproefvrij en vegan (PETA approved). De producten van Clay And Glow worden in Nederland gemaakt.

De Multi-Masking Set kost € 39,9 euro en is verkrijgbaar op de website van het merk.

Gebruiken jullie vaak een masker? Doen jullie aan multimasking?

Reacties