Op # Oktober


De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beautyprullenmand. Benieuwd welke producten ik opgebruikt heb en of ze een top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Garnier Bio Micellair Reinigingswater met verzachtende korenbloem.
Verwijdert gemakkelijk make-up en zorgt ervoor dat mijn huid goed schoon is.

Haarverzorging:


Isana Turban Haar Maske
Een haarmasker met kokosolie, vitamin E, keratine en west-Indische jasmijn extract dat zich richt op beschadigd haar. De sticker brak af bij het aanbrengen van het kapje waardoor het moeilijk was om op zijn plaats te houden. Maar voor de rest vond ik het wel een heel fijn masker omdat het mijn haar zacht en gemakkelijk doorkambaar maakte.

Balea Copacabana Shampoo
Een shampoo met een heerlijke geur die doet denken aan vakantie. Maakt mijn haar goed schoon, zacht en gemakkelijk doorkambaar.

Balea After Sun Shampoo + Spülung 2in1

Dit was zo een fijn duo om te gebruiken. Het maakte mijn haar zo zacht en gemakkelijk doorkambaar. Dit duo rook zo lekker. Onlangs was ik bij DM en jammer genoeg hadden ze deze niet meer want ander had ik zeker enkele tubes meegenomen.

Maskers:


The Beauty Dept Ain’t Nobody Butter Than You! Sheet Mask
Het Ain’t Nobody Butter Than You! gezichtsmasker is een hydraterend en voedend dat mijn huid lekker zacht maakte. Het voelde heel aangenaam aan op de huid en ik zou het zeker opnieuw kopen.

Ps… Sparkle, Set, Slay Banana Sheet Mask
Een gezichtsmasker met banana, niacinamide en magnesiumzout is een verstevigend en verjongend masker. Het masker rook naar bananensnoepjes en maakte mijn huid heel zacht.

Lacura Fresh Glow Sheet Mask

Een intens hydraterend gezichtsmasker dat je huid een flinke boost geeft. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

Lacura Aqua Complete Sheet Mask

Een verfrissend en verkoelend gezichtsmasker dat de huid een hydratatie boost geeft. Een aangenaam masker om te gebruiken.

The Beauty Dept. We Are The Perfect Matcha!
Dit zuiverend en verjongend gezichtsmasker bevatte veel serum en dat kon mijn huid goed gebruiken. Alleen drupte het ervan af en dat vond ik niet zo fijn. Mijn huid voelde wel heel zacht en fris aan.

The Beauty Dept. Cica-Boo Here I Am!
Een kalmerend en voedend gezichtsmasker dat heel fijn aanvoelde en mijn gezicht zacht en gehydrateerd maakte.

Balea Juicy Melon Tuchmaske
een hydraterend gezichtsmasker met de geur van watermeloen. Het voelde heel verfrissend en kalmerend aan. Ideaal na een dagje in de zon.

Bad/doucheproducten:


Balea Frosted Cranberry Cremedouche
Deze douchegel met veenbessen en amandelen ruikt echt heerlijk. Het maakt mijn huid goed schoon en zorgt voor veel schuim.

Ps.. Soak it Wild Berry Fragrance Bath Smoothie
Een heerlijk geurend badschuim dat zorgt voor veel schuim. De geur deed inderdaad aan een smoothie denken.

You’re Strawberry Special To Me
Een suiker body scrub die de huid lekker zacht maakt en ook nog een zalig ruikt.

Samples:


Cent Pur Cent Lumière Du Jour Pure Glow Serum
Ik kreeg deze sample in een cadeaubox. Het serum voelt heel fijn aan op de huid, trekt snel in en plakt niet. Ik ben heel tevreden en wanneer het product uitkomt denk ik wel dat ik het zou aanschaffen.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zijn op korte tijd een favoriet geworden. Ik neem ze voor het slapen gaan en heb de indruk dat ik gemakkelijker in slaap val. De smaak ervan is echt super lekker.

Teddy Care Cotton Pads
Deze grote wattenschijfjes zijn ideaal voor het verwijderen van make-up. Je kan ze terug vinden in de baby afdeling bij Action.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Ik gebruik deze gummies al een hele tijd en ik heb echt het gevoel dat ze mijn haar beter maken. Het heeft meer volume en voelt zachter aan.

Nivea Black & White Invisible Anti-transparant

Ik heb weer enkele van mijn favoriete deo opgebruikt. Ik gebruik deze echt al jaren en grijp er telkens weer naar. Ik voel me de hele dag fris en het laat geen vlekken na op je kleren.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Wat heb jij altijd leuke mandjes! Ik ben benieuwd naar het Garnier reinigingswater. De volgende keer eens naar kijken bij de drogist.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten