Isana | Thermo Turban Haarmaske

 

Af en toe heeft mijn haar wat extra verzorging nodig en daarvoor gebruik ik een haarmasker. Onlangs kwam ik in Aken bij Rossmann het Thermo Turban Haarmaske van hun huismerk Isana tegen en alleen al de verpakking maakte mij benieuwd. Ik testte het intussen uit. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Thermo Turban haarmasker is zelfverwarmend haarmasker dat het haar intensief voedt en verrijkt is met kokosolie, vitamine E, keratine en een extract van West-Indische jasmijn. Dit haarmasker combineert alles wat je haar nodig heeft om er mooi uit te zien. Het zorgt ervoor dat je haar niet alleen straalt met ook soepel aanvoelt en glanst.

Ingrediƫnten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Tripelargonin, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Behenamidopropyl Dimethylamine, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Keratin, Plumeria Alba Flower Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Ascorbyl Palmitate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chlorid, Vanillyl Butyl Ether, Lactic Acid, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool.


Hoe te gebruiken?
Was je haar en droog het lichtjes af met een handdoek. Doe lang haar in een knot en plaats vervolgens de tulband op het nog vochtige haar. Sluit de voorste zelfklevende sluiting stevig. Masseer de tulband zachtjes met je handen zodat het masker gelijkmatig in het haar wordt verdeeld. Laat het masker 20-25 minuten intrekken. Verwijder voorzichtig de tulband en was vervolgens je haar grondig met warm water.

Bij het aanbrengen brak de sticker af waardoor ik de kap niet goed meer kon afsluiten. Dit terzijde was het een heel fijn masker er om te gebruiken. In de kap zat zeker voldoende product voor iemand met lang haar. Na het uitwassen was mijn haar gemakkelijk te doorkammen en voelde het heel zacht aan. Ook rook mijn haar heel lekker, zelfs de dag erna nog.

Het masker is geschikt voor elk haartype.

Het Thermo Turban Haarmaske kost € 2,99 en is te koop bij Rossmann in Duitsland.

Gebruiken jullie vaak een haarmasker?

Reacties