Op # September


Het is weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beautyprullenmand. Benieuwd welke producten ik allemaal opgebruikt heb? Lees dan snel verder.


Lichaamsverzorging:


Urtekram Nordic Beauty Hand Wash Fragrance Free
Voor wie niet tegen parfum kan kan ik deze zeker aanraden. Schuimt goed en maakt de handen goed schoon.

Haarverzorging:


Gliss Kur Winter Repair Pflegendes Shampoo
Een shampoo uit de vorige wintercollectie die ik nu pas opgemaakt hebt. Heerlijk om te gebruiken. Maar haar voelt erna altijd heel zacht uit en heeft ook meer volume.

Maskers:


Isana Sunset Beach Tuchmaske
Een gezichtsmasker met de geur van kokosnoot en mango. Een zomers geurtje dat je meteen doet wegdromen. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

The Body Shop Cooling Cucumber Eye Sheet Mask
Een heel verfrissend en aangenaam oogmasker met de geur van komkommer. Na gebruik voelde de huid rond mijn ogen heel zacht en gehydrateerd aan. Zeker een aanrader.

Isana Tuchmaske Magnolie
Een heel fijn verfrissend en hydraterend gezichtsmasker met hyaluronzuur en magnolia extract.

Lush Pumpkin Sheet Mask

Dit masker zie je niet om te foto omdat dit een vers masker is dat je maar een week of 2 kan bewaren. Jammer genoeg viel dit echt tegen. Bij het uit de verpakking halen scheurde het en ook bij het aanbrengen scheurde het in verschillende stukken en viel gewoon van mijn gezicht af. Echt jammer want had er veel van verwacht.

Lush Pumpkin Eye Pads
Net als het masker zijn deze oogpads vers en maar een tijdje goed. Over deze ben ik dan wel weer te spreken. Ze voelden aangenaam aan op de huid en mijn huid voelde erna dan ook heel zacht aan.

Bad/doucheproducten:


Dresdner Essenz My Cherry Moment Pflegebad
Badzout dat zorgt voor een heerlijk schuimend bad dat naar bloesems ruikt.

Urtekram Nordic Beauty Find Balance Fragrance Free Body Wash

Een heerlijke zachte douchegel die je huid hydrateert en verzorgt. Ideaal voor gevoelige huidjes.

SauBär Dinosaurier Schaumbad
Dit was echt iets voor Rui. Dit verzorgende badschuim had een fruitige geur en zorgde voor een bad vol heerlijk schuim.

Sol De Janeiro Brazilian Bod Buff
Deze scrub heb ik al verschillende malen opnieuw gekocht omdat ik deze heel fijn vind om te gebruiken. Maakt niet alleen mijn huid lekker zacht maar ruikt ook nog eens lekker.

Allerlei:


Urtekram Nordic Beauty Sensitive Skin Chrystal Deo Fragrance Free
Ik vond dit een hele fijne deo om t gebruiken. Ik voelde mij de hele dag fris en had geen last van onaangename geurtjes. Doordat de verpakking zo klein is kan je deze ook gemakkelijk meenemen in je handtas.

Bath & Body Works Vanilla Coconut Foaming Mousse Hand Sanitizer
Deze is eigenlijk geen opgebruikt product maar opeens werkt de spuitbus niet meer. Eerst liep er een soort water uit en nu doet de spray niets meer. Zo jammer want het was een heel fijn product om te gebruiken en het rook ook zo lekker.

Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zijn op korte tijd een favoriet geworden. Ik neem ze voor het slapen gaan en heb de indruk dat ik gemakkelijker in slaap val. De smaak ervan is echt super lekker.

Kruidvat Oh My Sun Gummies
Van deze gummies heb ik niet echt een gevoel dat ze iets gedaan hebben. Heb ze dan ook maar een maand na mijn vakantie gebruikt om mijn kleur wat langer te behouden.

Kruidvat Oh My Focus Gummies
Deze vond ik wel fijn wanneer een mindere periode had om te focussen. Ideaal bijvoorbeeld voor tijdens de examens.

Kruidvat Oh My Energy Gummies

Wanneer vermoeidheid opspeelt helpen deze gummies om wat meer energie te geven. Maar zo echt alle dagen blijven gebruiken zou ik niet aanraden.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Deze gummies gebruik ik al heel lang en heb echt het idee dat mijn haar er beter uit gaan zien is sinds ik deze gebruik. Minder gespleten puntjes en meer volume. Plus ze smaken ook lekker.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Veel vitamientjes opgebruikt! Die shampoo van Gliss Kur lijkt me echt heerlijk. Ik heb afgelopen maand niet zoveel opgebruikt, maar ga er toch een artikel over schrijven want anders wordt het volgende maand misschien wat veel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten