Favorieten September

 

De voorbije maand heb ik weer hele leuke producten leren kennen en mijn favorietjes hiervan heb ik er enkele op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly

Sinds kort ben ik gastblogger op Vanessablogt.be en daar kon je onlangs een review lezen over het Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette. Ik was aangenaam verrast van de prachtige kleuren en de goede pigmentatie. De kleurtjes blenden mooi uit en blijven de hele dag goed op hun plaats zitten. Met al deze kleurtjes kan je veel verschillende ooglooks maken, zowel voor overdag als ’s avonds. Normaal gezien grijp ik naar bruine en nude tinten maar deze roze kleurtjes vind ik ook prachtig om te gebruiken.


Het Hair Growth & Protection Hair Mask is een intensieve behandeling voor droog, beschadigd, fijn of dunner wordend haar en herstelt en voorkomt gespleten haarpunten. Mijn haar voelt zacht aan en heeft meer volume. Het is ook gemakkelijker doorkambaar.


De Eye Cream Eye Spy is een oogcrème die vermoeide ogen kalmeert en hydrateert en zo donkere kringen en wallen te vermindert en de huid verheldert. De huis onder mijn ogen is na gebruik heel zacht en gehydrateerd. Ik vind dit een hele fijne oogcrème om te gebruiken. Trekt ook snel in zodat je er gemakkelijk make-up kan over aanbrengen.


Na de haarvitamines van Kruidvat ben ik een tijdje geleden met de Oh My Night Gummies van Kruidvat begonnen. Deze richten zich op een goede nachtrust. Ze smaken niet alleen heel lekker naar bessen maar ik heb echt de indruk dat ik hierdoor beter in slaap val.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Wat leuk om te lezen dat de oogschaduw palette bij je favorieten hoort! Het zijn inderdaad prachtige kleurtjes. Dat haarmasker van Hairlust klinkt heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten