Cent Pur Cent | Lipoil Plum

 

Onlangs kon je hier al het Masque Magique Sheetmask en de Eyepatches Masque Magique uit de Bridal Collection van Cent Pur Cent voorbij zien komen. Vandaag heb ik nog een product uit deze collectie, namelijk de Lipoil in de kleur Plum. Benieuwd naar dit prachtige product? Lees dan snel verder.


De Lipoils van Cent Pur Cent bevatten een innovatieve olie speciaal die ontwikkeld werd om de lippen te beschermen en te voeden en dit met een super glamoureuze glossy finish. Dit lipproduct bestaat uit een combinatie van macadamia olie, jojoba en rozenbottel olie waarvan hun helende eigenschappen ervoor zorgen dat je lippen er weer zacht en stralend uit gaan zien.

Ingrediƫnten:
Polybutene, Octyldodecanol, Diisostearyl Malate, Pentaerythrityl Tetraisostearate Dipentaerythrityl Pentaisononanoate Glyceril Behenate/Eicosadioate, Silica Dimethyl Silylate Helianthus Annuus Seed Oil (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil) Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Tropolone, Aroma (Flavour), Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Alcohol, CI 15850 (Red 7 Lake | Red 6), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Hoe te gebruiken?
Breng de Lipoil rechtstreeks aan op de lippen met de applicator voor een glanzend resultaat.


De lipoil is gemakkelijk en precies aan te brengen met de handige applicator. Het product voelt heel aangenaam aan op de lippen. De kleur is wel minder fel dan ik verwacht had maar dat vond ik niet zo erg. Ik vind het een prachtig kleurtje dat bij elke look past.


De lipolie bevat geen parabenen, acrylaten, ftalaten, minerale olie, siliconen.

De Lipoils kost € 22,99 en is te koop op de website van het merk, bij geselecteerde apotheken of gespecialiseerde beautyzaken.

Hebben jullie al eens een lipoil gebruikt?

Reacties

  1. De kleur is inderdaad minder fel dan ik verwacht had, maar hierdoor is het wel een kleurtje dat altijd kan gedragen worden. Ik heb nog geen lipoil gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het wel fijn dat de kleur minder fel was. Zo nu ook in mijn handtas zodat ik het altijd kan opdoen

      Verwijderen

Een reactie posten