Op # Maart


De derde maand van 2022 is ook alweer bijna voorbij. Ook deze maand gebruikten wij hier met ons drietjes wat producten op. Benieuwd of ze top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Simple Micellar Cleansing Water
Wanneer ik make-up draag gebruik ik altijd micellair water als eerste stap om mijn huid te reinigen. Deze van Simple maakte verwijdert make-up goed en maakte mijn huid ook al goed schoon.

Lichaamsverzorging:


Patchology PoshPeel Pedicure Foot Masque Socks
Deze sokken waren gemakkelijk in gebruik en ook groot genoeg voor mijn maat 41. Na ongeveer een week begonnen mijn voeten te vervellen. De huid hieronder voelde weer zacht aan.

Patchology Best Foot Forward Softening Foot & Heel Mask

Dit voetenmasker maakte mijn voeten na de PoshPeel Pedicure Foot Masque Socks lekker zacht.

Haarverzorging:


Hema Raspberry Hair Mask
Na gebruik van dit haar masker voelde mijn haar zacht aan. Ik had de hele verpakking aangebracht maar met de helft had ik meer dan genoeg gehad.

Maskers:


Hema Raspberry Face Sheet Mask
Dit maskertje met leuke bloemenprint zorgde ervoor dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelde.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice
Ik vond dit een heel fijn masker om te gebruiken. Het voelde aangenaam en fris aan op de huid. Mijn huid voelde heel zacht aan en had een hydratatie boost gekregen.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter
Ook dit masker van Holika Holika vond ik heel fijn om te gebruiken. Her richt zich op het voeden van de huid en ik moet zeggen dan mijn huid erna heel goed aanvoelde.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry
Een hydraterend gezichtsmasker dat de huid boost geeft. Het bevatte veel serum en voelde heel verfrissend aan op de huid.

Sephora Hemp Mousse Mask
Ik vond het een heel fijn masker alleen de geur vond ik wat minder. Het uitsmeren was heel gemakkelijk en mijn huid nam het masker ook goed uit. Normaal gezien kan je 5 maal een masker aanbrengen met deze tube maar ik heb er zelfs meer kunnen aanbrengen.

Balea Milky Cocos Tuchmaske
Een heerlijk hydraterend masker met kokosmelk en hyaluronzuur. Mijn huid voelde na gebruik heel zacht aan. Ik heb nog een back-up liggen.

Bad/doucheproducten:


Treaclemoon Marshmallow Hearts Shower & Bath Gel
Deze douchegel schuimt veel en maakt mijn huid goed schoon. Oh en ruikt ook nog eens heerlijk zoet.

SauBär Knisterbad
Dit is zo’n leuk product voor kinderen. Het doet denken aan dat knettersnoep van vroeger maar dan voor in het badwater. Rui is er gek op. Ik shop deze bij DM.

T by Tetesept Eine Portion Glück
Dit badzout met de geur van peer en vanille ruikt echt zalig.

Nivea Refreshing Shower Fresh Blends Raspberry Blueberry Almond Milk
De flacon en combinatie van ingrediënten doet aan een smoothie denken. Deze douchegel schuimt niet alleen goed maar ruikt ook lekker.

Samples:


Kylieskin By Kylie Jenner Face Moisturizer
Bij Douglas kreeg ik een sample van deze dagcrème en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Er zat genoeg product in om meerdere keren te gebruiken en mijn huid reageerde goed op de crème.

Allerlei:

Kruidvat Oh! My Hair Gummies
Net als elke maand heb ik ook deze maand weer een potje van de Hair Gummies opgebruikt. Ik heb toch het gevoel dat ze iets voor mijn haar doen dus ik blijf ze nu elke dag gebruiken.

Nivea Black & White Invisible Anti-transparant
Ik ben deze maand ook weer flacon van mijn favoriete deo opgebruikt. Ik gebruik deze al jaren en blij deze echt voor mezelf de beste deo vinden.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien wat jullie allemaal hebben opgebruikt. Heerlijk, al die maskertjes! Ik heb het Hema Raspberry Face Sheet Mask ook gekocht. Ga het deze week testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten