Banila Co | Clean It Zero Original Cleansing Balm

 

Je huid goed reinigen is heel belangrijk, zeker na een dagje met make-up. Er zijn heel wat soorten reinigingsproducten en vandaag laat ik jullie een reinigingsbalsem zien. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Clean It Zero Cleansing Balm is een reinigingsbalsem en verzorging in één. De balsem verandert in een olie na contact met de huid en reinigt niet alleen de huid maar verwijdert ook nog eens make-up en dode huidcellen, zonder de natuurlijke oliën van je huid te verwijderen.

De balsem bevat de Zero Balance Technology, een gepatenteerde mix van actieve ingrediënten die de huid effectief diep reinigt zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid te verstoren. Deze technologie is geformuleerd met actieve plantaardige ingrediënten, warm bronwater, vitamine E en vitamine C voor een gezonde teint.


Ingrediënten:
Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate , PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Onsen-Sui , Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Water, Littlewonderland.nl, 1,2-Hexanediol, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Aspalathus Linearis Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Polydiethyleneglycol Adipate/IPDI Copolymer, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Acrylates/Methoxy PEG-15 Methacrylate Copolymer


Hoe te gebruiken?
Neem een kleine hoeveelheid met een spatel uit het potje en breng het aan op een droge huid. Masseer zachtjes in met een draaiende beweging zodat je make-up kan oplossen in de olie. Spoel daarna je gezicht af met lauw water.



In het verleden heb ik al gelijkaardige producten gebruikt zoals de Take The Day Off Balm van Clinique en de Double Cleanse Solid Cleansing Oil + Cleansing Cream van Pixi. Ik was van beide heel tevreden en daardoor sprak het mij ook aan om de Banila Co Cleansing Balm eens te proberen. Dankzij het bijgeleverde spateltje kan je hygiënisch tewerk gaan. De balsem is heel zacht en meteen wanneer je het product begint in te masseren verandert het in een olie die heel fijn aanvoelt op de huid. Mijn huid voelt erna heel schoon en fris aan.

De balsem is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid. De Cleansing Balm is hypoallergeen en vrij van parabenen, sulfaten, minerale olie en alcohol.

De Banila Co Cleansing Balm is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: original (roze verpakking), nourishing (gele verpakking), purifying (paarse verpakking) & revitalizing (blauwe verpakking). De producten van Banila Co zijn te koop bij o.a. Douglas,...

Welke reinigingsproduct gebruiken jullie in jullie verzorgingsroutine?

Reacties

  1. Klinkt heel fijn! Mooi potje ook en dat spateltje is inderdaad erg handig. Ik heb nog nooit zo'n product gebruikt. Ik gebruik momenteel micellair water om mijn gezicht te reinigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me erg fijn in gebruik! Hele leuke verpakking ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten