Clinique | Take The Day Off Balm Cleansing Balm


’s Avonds mijn huid goed reinigen vind ik heel belangrijk. Over Take The Day Off Balm Cleansing Balm van Clinique had ik al zoveel goeds gehoord dat ik deze ook eens wou testen. Benieuwd of ik deze ook zo goed vind?
De Take The Day Off Balm Cleansing Balm is een balsem die in een satijnzachte reinigingsolie verandert wanneer hij in de huid wordt gemasseerd en alle onzuiverheden en make-up verwijdert. Op deze manier worden alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten van zonnebrandcrème effectief verwijderd. Dit product zorgt voor een grondige reiniging van het gezicht en de huid rond de ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden. Je huid voelt hierna ongelooflijk zacht, fris en comfortabel aan.Hoe gebruik je deze balsem?
Je brengt een kleine hoeveelheid van de balsem aan op de droge huid en masseer het product zachtjes in de huid met je vingertoppen. Spoel daarna goed af met water.

Ingrediënten:
Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyethylene, Peg-5 Glyceryl Triisostearate, Water, Tocopherol, Phenoxyethanol.

Deze cleasing balm doet me een beetje denken aan de balsem die in de Double Cleanse van Pixi zit. Qua structuur is deze helemaal hetzelfde. De balsem wordt een olie als je deze op je gezicht aanbrengt. Het product voelt aangenaam aan op de huid. Ik gebruik een vochtig handdoekje om de balsem te verwijderen. Mijn huid voelt meteen schoon aan. Ik ben heel tevreden over dit product.

De balsem zit in een grote paarse pot van 125 ml. Aangezien je maar weinig product nodig hebt kan je heel lang doen met deze pot.

Take the Day Off Cleansing Balm is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parfum, siliconen, parabenen of alcohol.

De Take the Day Off Cleansing Balm kost ongeveer € 30 euro en is te koop in de parfumerie.

Welke cleanser gebruiken jullie om je huid te reinigen?


Reacties

 1. Ik gebruik Ultrabland van Lush en een reinigingsschuim van The Body Shop. Ik heb nu net ook een reiniger van Dr. Organic in de sale gekocht. Ik wissel graag af, al blijft Ultrabland m'n holy grail. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Lush wil ik toch ook eens graag proberen

   Verwijderen
  2. Ik ben heel tevreden van Clinique maar vind het jammer dat ze hun producten niet via een pompje beschikbaar maken. Een potje wordt na een tijdje een haard van bacteriën.

   Verwijderen

Een reactie posten