Winter Beauty Essentials


Tijdens de winter is het belangrijk om je huid wat extra te verzorgen. Door de koude kan je huid uitdrogen en dan is af en toe een oppepper zeker nodig. Ik zette eventjes op een rijtje welke producten ik belangrijk vind om mijn huid van kop tot teen die extra verzorging te geven.

In de winter heb ik vaak last van droge of pijnlijke lippen en dan kunnen mijn lippen een voedende lippenbalsem gebruiken. Ik heb er dan ook overal rondslingeren: in mijn handtas, op mijn bureau en zelfs op mijn nachtkastje. Momenteel wissel ik af tussen de Soft Luxurious Lip Balm van Self en de Moisturising Lip Guard van Rainpharma. Beide producten zorgen ervoor dat mijn lippen weer zacht gaan aanvoelen.

Mijn gezicht kan ook wat extra voeding gebruiken en daarvoor gebruik ik één à twee keer per week een voedend of hydraterend gezichtsmasker. Ik ben helemaal fan van de gezichtsmaskers van Garnier. Deze Nutribomb met kokosmelk en hyaluronzuur is heel fijn voor de droge en vermoeide huid.


Net als de lippenbalsem zit er ook standaard een handcrème in mijn handtas zodat ik mijn handen goed kan insmeren wanneer ik het nodig vind. Onlangs kocht ik bij Sephora de Cinnamon Hand Cream, een handcrème met kaneel uit hun kerstcollectie en deze ruikt niet alleen heerlijk maar maakt mijn handen weer lekker zacht.


Mijn onderbenen voelen vaak droger aan, vooral na het scheren en daarvoor gebruik ik een voedende bodylotion. Liefst eentje die lekker ruikt zoals de Balea Copacabana Bodycrème. Deze geur kan je vergelijken met de heerlijke geur van de Brazilian Bum Bum Cream van Sol de Janeiro, deze is ook een aanrader.

Natuurlijk mogen we in de winter onze voetjes niet vergeten en daarom gebruik ik regelmatig een voetmaskertje om mijn voeten weer lekker zacht te maken. Het Nourishing Foot Mask van Kruidvat vind ik heel fijn om te gebruiken.


Welke producten gebruiken jullie om huid te extra te verzorgen tijdens de koude wintermaanden?

Reacties

  1. Leuk artikel! Het lijken me allemaal heerlijke producten. Hier slingeren er ook overal lippenbalsems rond. De gezichtsmaskers van Garnier zijn inderdaad toppertjes voor de winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In de winter kan ik er best wel van genieten om me terug te trekken in de lekkere warme badkamer en dan tijd voor mezelf te nemen om verschillende producten zoals deze uit te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lipbalm en handcrème sowieso! Al merk ik dat mijn gezicht de laatste paar dagen wat droger is en wel wat extra zorg kan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten