Shoplog | Bath & Body Works


Ik ben gek op de producten van Bath & Body Works. Mijn favoriete geuren komen dan ook uit de herfst- en kerstcollectie. Vorig jaar kocht ik heel wat leuke producten van de herfstcollectie maar jammer genoeg greep ik er dit jaar naast en kon ik maar enkele producten scoren. Vandaag laat ik jullie mijn mini-shoplog zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Sweet Cinnamon Pumpkin Gentle Foaming Hand Soap


De Gentle Foaming Hand Soap is een zachte schuimende handzeep dat natuurlijke essentiële oliën combineert met voedende vitamine E en verzachtend shea-extract en aloë. De zeep reinigt niet alleen de huid maar zorgt er ook voor dat de natuurlijke vochtbarrière van de huid in stand wordt gehouden. Deze handzeep wordt omschreven als een zoete herfsttraktatie van oogstpompoen, gekruide kruidnagel en suikerriet.

De Gentle Foaming Hand Soap kost € 8,90, maar toen ik deze kocht was er een promotie en betaalde ik slechts € 3,90.

Pumpkin Pecan Waffles Luxe Geurkaars


Natuurlijk mocht er bij mijn bestelling geen kaarsen ontbreken. Jammer genoeg bleken de herfstgeuren snel uitverkocht te zijn maar de Pumpkin Pecan Waffles kon ik gelukkig wel nog bemachtigen. Deze kaars bevat een mix van ahornsiroop, gouden wafels, pompoenkruid, bruine suiker en dit in combinatie met natuurlijke etherische oliën. Deze luxe geurkaars heeft een brandtijd van 25 tot 45 uur.

De Pumpkin Pecan Waffles Luxe Geurkaars kost € 17,90.

Berry Waffle Cone Luxe Geurkaars


Deze kaars komt eigenlijk uit de zomercollectie maar vond de geur toch wat herfstachtig klinken. Berry Waffle Cone bevat een combinatie van aroma’s van zoete zomerbessen, gouden wafelhoorntje, romige vanille. Daarnaast is deze kaars gemaakt met een exclusieve mix van op soja gebaseerde wax en de hoogste concentratie van natuurlijke essentiële oliën in een eenvoudige, enkele geur. De kaars kan tussen de 25 à 45 uur branden.

De Berry Waffle Cone Luxe Geurkaars kost € 17,90.


De producten ruiken echt heerlijk en ik kijk al uit naar de kerstcollectie. Hopelijk komt deze snel online. 

Hebben jullie al eens iets van Bath & Body Works gekocht?

Reacties

 1. Wat een heerlijke geurkaarsen heb je gekocht! Handzeep heb ik hier nog met hopen staan, maar ik ben wel benieuwd naar de kaarsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je prachtige foto's hebt gemaakt! Superleuk met die kabouter erbij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke geurkaarsen. De geuren vind ik ook erg origineel. Ben overigens wel benieuwd waar gouden wafels nou naar ruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die Pumpkin Pecan Waffles wil ik nu ook hebben! Al was het alleen maar voor dat potje. Zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten