Op # Oktober


We zijn weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie onze opgebruikte producten zien. Benieuwd welke producten wij met ons drietjes de voorbije maand opgebruikt hebben? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips
De neusstrips van Bioré zijn heel fijn in gebruik en halen echt het vuil uit de huid om mijn neus.

Haarproducten:


Sol de Janeiro Brazilian Joia Strengthening & Smoothing Shampoo
Beide producten ruiken niet alleen lekker ze zijn ook heel fijn in gebruik. Mijn haar voelde schoon en zacht aan. Ik ga ze zeker nog opnieuw aanschaffen.

The Beauty Dept. You Two Nuts Belong Together
Een haarmasker met kokosnoot en shea butter om je haar te voeden en te hydrateren. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en had ook meer glans. Ik kon met deze verpakking 3 keer een maskertje aanbrengen.

Maskers:


Be Beauty Care Ritual De Beleza Japonês
Dit gezichtsmasker met bloesems kocht ik in een supermarket in Portugal. Het masker voelde heel fijn aan op de huid en bleef de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Het had ook een lekkere geur. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Face Sheet Mask Bamboo Extract
Een verzachtend en verfrissend gezichtsmasker met bamboo extract. Het masker voelde inderdaad heel verfrissend aan op de huid en mijn gezicht voelde erna heel zacht aan.

Wander Beauty Baggage Claim Gold Eye Masks

Deze gouden eye pads voelen heel fijn aan op de huid en blijven mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelde na het verwijderen heel zacht aan.

Kruidvat Peeling Footpack
Een exfoliërend voetenmasker dat ervoor zorgt dat je voeten weer zacht gaan aanvoelen. De sokken pasten perfect ondanks mijn maat 41. Na enkele dagen begonnen mijn voeten te vervellen en voelde mijn voeten weer zacht aan, vooral mijn hielen. Hopelijk blijft dit in het vaste assortiment want ik zou het zeker nog opnieuw aanschaffen.

Sephora Acai Smoothie Mask
Het Acai Smoothie Mask is een romig maskertje dat ervoor zorgt dat je huid weer goed aanvoelt. Mijn huid voelde erna altijd heel zacht aan. Op de verpakking staat dat je er 5 maskertjes kan uithalen en dat is ook het geval. En ik heb ben niet zuinig geweest met het aanbrengen.

111SKIN Sub-Zero De-Puffing Energy Facial Mask

Een tweedelig gelmasker dat ervoor zorgt dat je huid weer gehydrateerd en zacht aanvoelt. Het aanbrengen vond ik een heel gedoe en daarvoor alleen zou ik dit masker niet opnieuw aanschaffen.

Balea Pearl & Glow Maske
Het masker was gemakkelijk uit te verdelen en uit te smeren. Het voelde heel aangenaam aan op de huid. Na gebruik voelde mijn huid heel zacht aan. De glitter is het masker zijn een mooi meegenomen.

The Beauty Dept Can I Have You For Breakfast
Een hydraterend en verzachtend gezichtsmasker met haver extract. Toen ik de verpakking opende was ik aangenaam verrast door de lekkere geur van dit masker. Het voelde wel heel nat aan op het gezicht maar dat stoorde mij niet. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Bad/doucheproducten:


Lush Honey I Washed The Kids
Deze douchegel uit de kerstcollectie van Lush van vorig jaar ruikt heerlijk naar honing. Ik zou deze fijne douchegel zeker nog opnieuw kopen.

Lush Snow Fairy Body Conditioner
Deze body conditioner ruikt echt heerlijk. Ik krijg maar niet genoeg van deze zoete geur. Ik moet wel zeggen dat ik liever een douchegel gebruik dan een body conditioner.

Treaclemoon Sunny Grapefuit Splash Erfrischender Poolparty Badeschaum
Badpoeder dat voor veel schuim zorgt. Deze variant had een zomers geurtje.

Treaclemoon Christmas Dreams Pomegranate Scented Bath Salts
Christmas Dreams komt uit de kerstcollectie van vorig jaar en is badzout met vanille, granaatappel en vijg. Dit rook echt heerlijk. Het badzout gaf veel schuim.

Nivea Men Sport 24h Fresh Effect
Filip gebruikt graag de producten van Nivea Men omdat ze zo fijn zijn in gebruik en doen wat ze beloven.

Allerlei:


Nivea Black & White Invisible Anti-Transparant
Lang geleden dat ik nog eens één van mijn favoriete deo’s opgebruikt heb. Ik voel me de hele dag fris. De deo laat geen vlekken achter op je kleren.

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist
Dit product kan je zowel als primer, makeup setting spray, hydraterende mist en huidverfrisser gebruiken. Ik heb deze enkel als setting spray gebruikt en vond deze heel fijn. Mijn make-up bleef de hele dag mooi op zijn plaats zitten.

Kruidvat Oh! My Hair Gummies
Ik blijf deze fijne haargummies gebruiken omdat ik vind dat mijn haar er beter door gaat uitzien en ze hebben ook nog eens een leuke prijs.

Hugo Boss Hugo
Deze maand heeft Filip ook een parfum opgemaakt. Ik vind dit ook wel een lekkere geur.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Ik ben wel benieuwd naar dat Kruidvat Peeling Footpack maar dat vervellen lijkt me best vervelend. De Lush Snow Fairy Body Conditioner vond ik ook niet bijzonder, ik gebruik ook liever de douchegel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat valt best mee hoor. Mijn voeten voelden erna superzacht aan. Ik vind de douchegel ook veel beter

      Verwijderen

Een reactie posten