Op # Juli & Augustus

 

Vorige maand was ik 3 weken met vakantie en heb ik geen opgebruikt artikel kunnen maken. Daarom vandaag eentje van de hele zomer en mijn beautyprullenbak zat goed vol zoals je kan zien. Benieuwd of de producten die wij opgebruikt hebben meegevallen zijn of niet? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Dr. Van Der Hoog Soothing Cream
Ik vond het een hele fijne crème die zijn belofte nakwam en de vette huid matteerde.

Lichaamsverzorging:


Dit duo vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn voeten voelden erna niet alleen zacht aan maar roken ook nog eens lekker. Ik heb al een nieuwe liggen.

Haarproducten:


Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo en Crèmespoeling
Deze travelsize producten zijn handig voor op vakantie. De combinatie van beide maakt mijn haar niet alleen schoon maar zacht en heb ook meer volume. Ik ga deze zeker in fullsize aanschaffen.

Nivea Floral Paradise Shine Shampoo
Een hele fijne shampoo die mijn haar goed schoon maakte en ook nog eens lekker rook. Ik hoefde erna amper conditioner te gebruiken.

Maskers:


Isana Hydrogel Augen Pads
Gouden oogpads met collageen en kokosolie. De oogpads voelen aangenaam en fris aan op de huid. Ze ruiken ook lekker naar kokosnoten. Mijn huid voelde erna glad en gehydrateerd aan.

Sephora Watermelon Eye Masks
Dunne oogpads die aangenaam aanvoelen op de huid en die mooi op hun plaats blijven zitten. De geur van watermeloen was heet verfrissend. De huid onder mijn ogen voelde zacht en gehydrateerd aan. Ik ga ze zeker opnieuw aanschaffen.

Isana Hydrogel Augen Pads
Blauwe oogpads met hyaluronzuur en aloe vera die aangenaam en fris aanvoelden op de huid. Ik zou ze zeker nog opnieuw aankopen omdat de huid onder mijn ogen gehydrateerd aanvoelden.

Isana Relax Somewhere Tropical Hydrogel Augen-Pads
Deze oogpads bevatten teveel serum waardoor ze de hele tijd verschoven en dat vind ik absoluut onaangenaam. Mijn huid voelde wel zacht en gehydrateerd aan maar door het verschuiven zou ik ze niet meer opnieuw aanschaffen.

Balea Be Soft Tuchmaske
Een gezichtsmasker met een leuke konijnenprint. Het masker voelde wat stijver aan dan de maskers die ik gewoon ben. Het sloot wel mooi aan met mijn gezicht. Mijn huid voelde erna wel gehydrateerd aan maar ik zou het masker niet opnieuw kopen.

Balea Straffende Hydrogel Gesichtsmaske
Een hydrogel gezichtsmasker uit 2 delen met kokosolie, zeewater en hyaluronzuur. Heel aangenaam en verfrissend op de huid en ruikt lekker. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Isana Tuchmaske mit Vitamin C + Grapefruit
Dit masker richt zich op gestresseerde huid en zorgt ervoor dat deze een flinke boost krijgt. Het masker bevat veel serum wat voor een intense hydratatie zorgt.

Isana Tuchmaske mit Vitamin B3 + Kokoswasser
Een masker voor de vermoeide en vochtarme huid. Het bevatte veel serum en hierdoor kreeg mijn huid een hydratatie boost.

Isana Melonen Liebe Tuchmaske

Dit maskertje ruikt heerlijk naar watermeloen en is heel verfrissend na een dagje zonnen. Het voelde heel fijn aan op de huid.

Sephora The Seaweed Mask
Een hydraterend gelmasker dat heel fijn aanvoelde. Het geeft je huid meteen een hydratatie boost.

Kruidvat Vitamin C Radiant Glow Instant Effect Tissue Mask
Een gezichtsmasker dat zich richt op de doffe en vermoeide huid en zorgt voor een stralende en heldere huid. Het maskertje voelde aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna gehydrateerd aan.

Florena Fermented Skincare 24h Hydrating Mask
Een fijn maskertje dat je huid een hydratatie boost geeft. Het crème achtige product voelt aangenaam aan op de huid. Mijn gezicht voelde erna zacht en gehydrateerd aan.

Garnier Skinactive Ampoule Sheet Mask - Watermelon Extract + Hyaluronic Acid
Dit masker met hyaluronzuur en watermeloen-extract is geschikt voor de vermoeide huid. Het voelde heel verfrissend aan. Ideaal na een dagje in de zon.

Balea Straffende Hydrogel Gesichtsmaske
Een tweedelig hydrogel gezichtsmasker met hibiscus-extract, zeewater en hyaluronzuur. Het masker sloot mooi aan op mijn huid en bleef ook goed op zijn plaats zitten. Echt een verfrissend maskertje.

Isana Tuchmaske mit Vitamin A + Kaktus

Een ontspannend maskertje dat mijn huid zacht en gehydrateerd maakte. Ik zou dit zeker nog opnieuw aankopen.

Bad/doucheproducten:


Kruidvat Cocos Crème Douche
Dit budget product reinigt de huid goed en ruikt ook nog eens lekker naar kokos.

Kneipp Soft Skin Sugar & Oil Body Scrub
Een hele fijne scrub die een olielaagje achterlaat en mijn huid lekker zacht maakte.

The Beauty Dept Water Melon Shower Scrub
Deze scrub met watermeloengeur kocht ik bij Action. Een hele fijne scrub die ook nog eens lekker ruikt.

Balea Find Me Under The Palmtrees Duschgel
Een limited edition douchegel met hibiscusbloemen extract en kokosmelkgeur. De geur doet meteen denken aan vakantie.

Treaclemoon Your Vanilla Time Badeschaum
Poeder met de geur van vanille en lavendel dat verandert in een heerlijk ruikend schuim. Ik vond wel dat het schuim redelijk snel weer verdwenen was.

Allerlei:


Kruidvat Oh! My Skin Gummies
Ik heb de voorbije maanden weer 2 potjes vitamines opgemaakt. In combinatie met mijn huidverzorging zorgen ze ervoor dat mijn huid er goed uit ziet. Ik heb de laatste tijd geen last meer gehad van huidirritaties en dergelijke.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Natuurlijk heb ik ook een potje met haar vitamines opgemaakt. Ik blijf ze nog altijd fijn vinden. Ik heb toch de indruk dat mijn haar er beter uitziet en wat sneller groeit. Voordien had ik amper de indruk dat mijn haar groeide.

Rui:


Tetesept Kinder Badespass Schaumbad
Heerlijk product dat veel schuim geeft, het water groen kleurt en ruikt naar appels.

Filip:


Nivea Men Fresh Active 48h Deodorant
Geen idee of je gedurende 48u fris blijft maar Filip gebruikt graag de Nivea Men deo’s.

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transpirant
Nog één van Filip zijn favoriete geuren. Blijft lang fris en maakt geen vlekken.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Dit blijft één van mijn favoriete artikels op jouw blog! Altijd leuk om te zien wat je allemaal hebt opgebruikt. Fijn dat de Kruidvat producten je zo goed bevallen, ondanks dat het budget producten zijn. Je herinnert me eraan dat ik vaker moet scrubben. Dit is echt iets wat ik vergeet, terwijl het je huid echt superzacht maakt hè. En haha, mannen en deo's. Die van NIVEA zijn erg fijn. Mijn vriend gebruikt er ook vaak van AXE.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten