Favorieten Juli & Augustus

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete producten op een rijtje gezet heb. Ik heb de voorbije maanden weer interessante producten leren kennen en daaruit laat ik jullie vandaag mijn favorieten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.Ik ben echt gek op de geur van de Sol de Janeiro producten en was dan ook blij dat ze nu haarproducten uitgebracht hebben. De shampoo en conditioner zorgen ervoor dat mijn haar er weer mooi en zacht uit gaat zien en ze laten het ook nog eens lekker ruiken. Ik ben helemaal fan.Mijn voeten kunnen af en toe wat extra verzorging gebruiken. Die duo bestaande uit een scrub en voetmasker zorgde ervoor dat mijn voeten weer zacht aanvoelden. De scrub verwijderde dode huidcellen en het masker voedde mijn voeten waardoor ze zacht aanvoelden.Droogshampoos zijn heel handig wanneer je geen zin of tijd hebt om je haar te wassen. Ik heb al heel wat flacons van verschillende merken gebruikt in het verleden en onlangs mocht ik deze van Garnier uitproberen. Deze droogshampoo maakt mijn haar goed schoon en geeft het extra volume. De lekkere zomerse geur is mooi meegenomen.De voorbije weken heb ik dagelijks de Nourishing Day & Night Cream en de gezichtsolie van Florena gebruikt. Eén keer per dag meng ik enkele druppels van de olie met de crème omdat ik niet zo graag olie rechtstreeks op mijn gezicht gebruik. De combinatie van deze producten zorgde ervoor dat mijn huid weer zacht aanvoelt en straalt.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties