Garnier Fructis | Invisible Dry Shampoo Coco Water


Wanneer ik geen zin heb om mijn haar te wassen gebruik ik een droogshampoo om een wasbeurt wat uit te stellen. Onlangs bracht Garnier de Invisible Dry Shampoos uit en ik testte de Coco Water variant uit. Benieuwd of deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Fructis Invisible Dryshampoo Coco Water absorbeert direct vet, houdt het haar fris en geeft het extra volume. De formule bevat een vernieuwende technologie die klei en rijstpoeder integreert en zo oliën in het haar absorbeert zonder witte product resten achter te laten.

De verpakking is een compressed formaat (100ml = 150ml), waardoor de verpakking kleiner is maar de inhoud hetzelfde is. Eén flacon zou 25 doseringen bevatten.

Ingrediënten:
Butane, Alcohol Denat, Oryza Sativa Starch / Rice Starch, Isopropyl Myristate, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Stearalkonium Hectorite, Calcium Carbonate, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Propylene Glycol, Propylene Carbonate, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Parfum / Fragrance (F.I.L C241379/1)

Hoe te gebruiken?
Bij het eerste gebruik moet je 15 keer krachtig schudden om het product te activeren. Voor gebruik erna moet je gewoon eventjes goed schudden met de flacon alvorens het product aan te brengen op droog haar. Spray gelijkmatig op de haarwortels op een afstand van 30 cm. Laat 2 minuten inwerken en masseer voorzichtig het product met de vingertoppen in. Kam of borstel daarna het haar om de droogshampoo goed te verspreiden. Voor extra textuur breng je wat product aan op de lengtes.


De kleine flacon is handig om mee te nemen in je handtas. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk en meteen valt de heerlijke kokos geur op. Na het uitborstelen ziet mijn haar er weer schoon uit en heeft ook meer volume. Er is ook geen witte waas te bespeuren. Het enige wat mij opviel is dat je tot 25 keer de flacon zou kunnen gebruiken maar bij mij was het al na 1 keer gebruiken voor ¼ de leeg en ik heb het product enkele bovenaan gebruikt.

Naast Coco Water is de droogshampoo nog verkrijgbaar in Yuzu Lemon en Watermelon.

De Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo ‘s kosten € 4,99 per stuk en zijn te koop bij de drogist en in België bij Delhaize. 

Gebruiken jullie een droogshampoo?

Reacties

 1. Ik gebruik nooit een droogshampoo maar mijn tieners wel. Voor mijn gevoel wordt het niet goed schoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een goede droogshampoo, zeker door die heerlijke kokosgeur. Ik gebruik nauwelijks een droogshampoo omdat ik toch het frisse gevoel van het wassen mis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik dat meestal wanneer ik 's morgens geen tijd meer heb om mijn haar te wassen maar dan was ik het 's avonds wel

   Verwijderen
 3. Ik sla deze over: ik hou niet van kokos. Droogshampoo heb ik nog nooit gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, alleen ik gebruik nooit een droogshampoo, heb er niet zoveel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt, maar wil dat wel gaan proberen omdat je inderdaad soms even geen tijd heb om je haar te wassen terwijl het wel zou moeten en dan is dit natuurlijk wel een uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de droogshampoo er prima uitzien maar 15 keer goed schudden voor gebruik dat word lastig voor me met mijn handen. Dan is die allang ergens door de kamer heen gevlogen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten