Op # Mei & Juni


Vorige maand heb ik wegens omstandigheden geen opgemaakt artikel geplaatst dus vandaag is het er eentje van 2 maand. Benieuwd welke producten wij hier met zijn drietjes opgebruikt hebben en of ze bevallen zijn of niet? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Vichy Mineral 89 Eyes
Ik vond dit een hele fijne oogcrème om te gebruiken. Het pompje zorgt voor een gemakkelijke dosering. Het product smeert goed uit en trekt snel in. Mijn huid voelde gehydrateerd aan en ik heb geen last gehad van irritaties.

Haarproducten:


This Hair Mask is Bananas
Dit haarmasker ruikt lekker naar bananensnoepjes. Mijn haar voelt erna zacht aan en heeft ook meer volume. Ik kocht het bij Action.

L’Oréal Paris Elseve Dream Long More Than Shampoo
Dit is een shampoo met de verzorging van een haarmasker. Mijn haar voelde zacht aan en had meer volume. Ik had geen extra conditioner meer nodig. Ik ga deze zeker nog opnieuw aankopen.

The Beauty Dept Dry Shampoo
Ik kocht deze droogshampoo bij Action. De droogshampoo doet goed zijn werk en ik kan gemakkelijk een wasbeurt overslaan. Daarnaast ruikt de droogshampoo ook nog eens lekker. Ik ga deze zeker nog opnieuw aankopen.

Maskers:


The Beauty Dept Water Melon Fruity Face Sheet Mask
Het masker vond ik veel te klein voor mijn gezicht, vooral rond de mond. Voor de rest voelde het wel aangenaam aan op de huid en erna voelde mijn huid gehydrateerd aan.

Garnier Skinactive Ampoule Sheet Mask - Ananas Extract + Vitamin C
Dit masker met ananas extract en vitamine c richt zich op de vermoeide of doffe huid. Het masker heeft een subtiele ananasgeur. Mijn huid had een boost gekregen na gebruik van dit masker.

Garnier Skinactive Ampoule Sheet Mask – Kale Extract + Niacinamide
Een hydraterend masker dat zich richt op de gemende en vette huid. Het zorgt voor een detox. Mijn huid voelde erna heel goed aan. Ik vond wel dat het masker wat aan de kleine kant was.

Hema Clay Face Sheet Mask
Een sheet masker met klei met groen thee extract en klei om de huid te reinigen. Het masker bestaat uit 2 delen en is gemakkelijk aan te brengen en blijft ook de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel schoon aan.

Facial Sheet Mask With Pomegranate extract & Hyaluronic Acid
Het masker voelde goed aan op de huid maar persoonlijk vond ik het maar net passen. Mijn huid voelde erna vel goed en zacht aan.

Facial Sheet Mask With Avocado & Collagen extract
Dit gezichtsmasker richt zich op het verminderen van fijne lijntjes. Natuurlijk met één maskertje ga je geen verschil zien. Het voelde wel aangenaam aan op de huid maar net als bij het voorgaande masker vond ik het maar net passen.

Balea Straffende Hydrogel Gesichts Maske
Een hydrogel gezichtsmasker met watermeloen extract en hyaluronzuur. Het masker voelde aangenaam en verfrissend aan. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Bad/doucheproducten:


Kneipp Cottony Smooth Crème Douche
Een heerlijk ruikende douchegel van de nieuwste lijn van Kneipp. Maakt de huid goed schoon en droogt deze niet uit.

Allerlei:


Kruidvat Oh! My Skin Gummies
Vitamines die ervoor zorgen dat je huid weer gaat stralen. De vitamines in de vorm van een hartje smaken heel lekker. Er zitten 40 gummies in een verpakking en je moet er 2 per dag nemen. Wel grappig dat ik telkens met eentje eindig.

Lucovitaal Haar Vitamines
De voorbije maand heb ik weer een potje met haar vitamines opgebruikt. Ik heb toch de indruk dat mijn haar met volume heeft en gezonder is.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Dit zijn haarvitamies met een bessensmaak die je haar werk gezond gaat maken. Ik vind deze van Kruidvat even fijn als die van Lucovitaal.

Filip:


Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Deze deo van Nivea Men is nog steeds één van Filip zijn favoriete deo’s en heeft er dan ook al veel van opgebruikt.

Nivea Men Fresh Active 0% Aluminium
Net als de vorige deo zorgt deze variant voor een fris gevoel.

Nivea Men Vitality Fresh Shower Gel
Een douchegel die doet wat die belooft. Maakt de huid goed schoon.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Hier is mijn favoriete artikel weer ;-) Leuk om te zien wat jullie hebben opgemaakt! Ik ben benieuwd naar de L'Oréal Paris shampoo en de Kruidvat Hair Gummies. Fijn dat ze net zo goed werken als die van Lucovitaal, want ze zijn toch goedkoper denk ik. Ook leuk dat het haarmasker van Action goed werkt. Zo zie je maar dat budget haarmaskers ook fijn kunnen zijn, net als de gezichtsmaskertjes trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, die gummies zijn veel goedkoper. Denk dat ze zelfs maar 1/3 van de prijs kosten. Zeker en vast. Ik heb al dure maskers gekocht dus niets deden en goedkope maskertjes die top waren.

      Verwijderen

Een reactie posten