Vichy | Minéral 89 Eyes

 

Een tijdje geleden kon je hier al een review lezen over het Minéral 89 Serum en het Tissue Masker. Vandaag laat ik jullie een oogcrème uit de Minéral 89-lijn zien. Of deze mij ook zo goed bevallen is kan je hier vandaag lezen.


De Minéral 89 Eyes ondersteunt de huidbarrièrefunctie van de huid rond de ogen, maakt fijne lijntjes glad, hydrateert de huid tot 24 uur en vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen voor een meer uitgeruste uitstraling.

De oogcrème bevat het mineraliserend thermaal water van Vichy welke de natuurlijke afweer van de huid versterkt. Hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong staat bekend om de huid te hydrateren en voller te maken. Pure Cafeïne gaat tekenen van vermoeidheid tegen.


Ingrediënten:
Aqua / Water, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter/ Shea Butter, Glycerin, Carbomer, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Phenoxyethanol, Chlorella Vulgaris Extract, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-1.

Hoe te gebruiken?
Doe een druppel van het oogserum op je vinger en klop deze zachtjes in op de huid rond je ogen. Druk zachtjes en met een rollende beweging elke druppel in de oogcontouren met 2 vingers, om de zwelling rondom de ogen af te laten nemen. Strijk de oogcontouren glad door met je vinger van de binnenkant naar de buitenkant van je ooglid en onder je ogen te bewegen om zo fijne lijntjes te verminderen.


Ik heb vaak last van een droge huid onder de ogen en sinds ik deze oogcrème gebruik heb ik daar geen last meer van gehad. De textuur is niet echt een crème want het is redelijk vloeibaar. Met het pompje kan je het product gemakkelijk doseren. De oogcrème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. De crème plakt ook niet. Het voelt ook heel fijn aan op de huid. Ik ben heel tevreden over deze oogcrème.

De Minéral 89 Eyes bevat 15 ml en kost €16,95.

Gebruiken jullie een oogcrème?

Reacties

 1. Deze oogcrème klinkt heel fijn. Helaas ben ik zo iemand die vaak oogcrème vergeet te smeren, en dat terwijl de huid rondom mijn ogen (hallo donkere kringen) het juist heel goed kan gebruiken. Blijft een goed voornemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik geen oogcreme. Wel andere producten om me gezicht in toom te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit gebruikt. Gebruik andere dingen voor gezicht en nooit nut hiervan gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb soms last van een droge huid onder de ogen dus ik kan dit wel gebruiken. Als je hier geen last van hebt dan hoef je dat natuurlijk niet echt te gebruiken

   Verwijderen
 4. Nee, maar ik denk dat mijn ogen best wat extra verzorging zouden kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cafeiine als boost, dat werkt prima! en ineens krijg ik dan een visioen van een vrouw met een beetje koffie prut onder de ogen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt mij erg prettig. Mijn huid rondom mijn ogen is redelijk droog

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh is het erg als ik zeg dat ik deze oogcreme alleen al zou kopen omdat ik de kleur van het flesje te gek vindt! daarnaast klinkt het natuurlijk ook gewoon als een fijne smeerseltje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten