Favorieten Februari

 

De voorbije maand heb ik weer wat nieuwe en leuke producten ontdekt. Ik heb enkele van mijn favorieten op een rijtje gezet en laat deze vandaag aan jullie zien. Kijken jullie mee?



Wekelijks gebruik ik een haarmasker om mijn haar een extra boost te geven. Onlangs ontdekte ik het Milk Mask Honing en meteen was ik helemaal fan. Het Milk Mask Honing Haarmasker richt zich op beschadigd en breekbaar haar en versterkt het haar tot in de punten, zonder het te verzwaren. Het masker bevat amandelmelk en honing en ruikt zo lekker. Mijn haar voelt zacht aan en heeft meer volume.



De Wishful Yo Glow Candy Cane Enzyme Scrub is een zachte scrub die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert en je huid er weer glad en stralend laat uitzien. Ik gebruik deze scrub één maal per week omdat ik een gevoelige huid heb.

Vichy Laboratoires Liftactiv Collagen Specialist


De Liftactiv Collagen Specialist is een dagcrème die ervoor zorgt dat je collageen verlies vermindert en je huid weer sterker en jonger gaat maken. De zachte crème die goed uit te smeren is en snel in de huid intrekt zonder te kleven. Mijn huid voelde heel goed en zacht aan. Ondanks dat ik bijna 4 ben heb ik nog niet echt rimpels dus of deze hiermee verdwenen of vermindert zijn kan ik niet zeggen maar ik vond het een hele fijne crème om te gebruiken.



The Comforter Bubble Bar is een bubble bar met een heerlijke bessengeur die ervoor zorgt dat je weer opgewekt uit bad stapt. De bubble bar kan je meerdere keren gebruiken. Telkens je deze wil gebruiken moet je een stukje afbreken en verkruimelen. Het water krijgt een roze/paarse kleur met veel schuim.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. De bubble bar vind ik ook heerlijk. En naar dat haarmasker ben ik al benieuwd sinds je review. Binnenkort ga ik die sowieso eens kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een tijd geleden ook een dagcreme van Vichy getest en was er heel tevreden over :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten