Garnier Fructis | Aloe Vera Hair Food


Een tijdje geleden kon je hier een review lezen over het Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker van Garnier. Dit haarmasker was mij zo goed bevallen dat ik ook benieuwd was naar de andere lijnen uit de Hair Food reeks. Ik mocht onlangs de shampoo, conditioner en het haarmasker uit de Aloe Vera lijn uitproberen. Benieuwd of deze producten ook zo goed bevallen zijn? Lees dan snel verder. 


De Aloe Vera Hair Food lijn richt zich op normaal tot droog haar en hydrateert en reinigt het haar op een milde wijze en dit zonder het haar te verzwaren. Je haar gaat er gezonder uitzien en krijgt ook een prachtige glans door de rijke formule met kokosolie. 


Hair Food Aloe Vera Shampoo 

De Hair Food Aloe Vera Shampoo is verrijkt met aloë vera om het haar meer soepelheid te geven. De shampoo reinigt het haar zachtjes en hydrateert zonder het te verzwaren en zorgt ervoor dat je haar er goed verzorgd en gezond uitziet. De shampoo bevat een formule met plantaardige oliën die tot 98% biologisch afbreekbaar zijn.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Sodium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside, Coco-Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Glyceryl Oleate, Triethyl Citrate, Lecithin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Parfum / Fragrance.

Hoe te gebruiken?
Neem een nootje shampoo in je handen en breng het aan op nat haar. Verdeel het product over je haar en masseer het gedurende een minuut in. Daarna grondig uitspoelen.

Hair Food Aloe Vera Conditioner 

De Conditioner is verrijkt met aloë vera om het haar meer soepelheid te geven, om het te hydrateren en te ontwarren. Het zorgt voor gehydrateerd en gezond uitziend haar. De veganistische formule bestaat ook uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gebaseerd op fruit rijk aan voedingsstoffen.

Ingrediënten:
Aqua / Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Guar, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Parfum / Fragrance.

Hoe te gebruiken?
Neem een beetje conditioner en verdeel het over je gewassen haar van de punten tot de haarwortels. Breng de conditioner vooral aan op de punten om ze beter te kunnen ontwarren. Daarna grondig uitspoelen. 


Aloe Vera Haarmasker 

Een haarverzorging bestaande uit een mix van olie van kokosnoot, soja en zonnebloem welke siliconen vervangt en een natuurlijke voedingsbron is die het haar gezond en mooi maakt. De formule met aloë vera geeft een boost van hydratatie aan normaal tot droog haar en ontwart je haar en maakt het glad en soepel. 

Ingrediënten:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Vitis Vinifera Fruit Extract / Grape Fruit Extract, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance.

Hoe te gebruiken?
Je kan het haarmasker op 3 manieren gebruiken.
Als masker: voordat je het masker aanbrengt raden ze aan om je haren eerst te reinigen met shampoo omdat hierdoor de haarschubben open komen te staan en zo het masker beter opgenomen kan worden. Laat hierna het product 3 minuten intrekken. Spoel grondig uit.
Als conditioner: breng het product aan op nat haar en laat even intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit.
Als leave-in: als je het masker als leave-in wilt gebruiken, gebruik het dan op vochtig of droog haar. Breng een kleine hoeveelheid product aan op de lengtes van je haren om het goed te verzorgen. Je haar blijft hierdoor langer zacht en soepel. 


De shampoo en conditioner heb ik altijd samen gebruikt. Mijn haar voelde erna heel zacht aan, het glansde meer en had ook meer volume. Mijn haar was ook gemakkelijk doorkambaar. Het masker heb ik enkel als haarmasker gebruikt. Ook dit zorgde ervoor dat mijn haar er mooier uitzag. Ik was al tevreden over het Banana Mask en dat ben ik zeker ook over de Aloe Vera lijn.

Naast de Aloe Vera Hair Food heb je ook de Banana Hair Food (voor extreem droog haar), Macadamia Hair Food (voor dof en onhandelbaar haar), Papaya Hair Food (voor beschadigd haar), Goji Hair Food (voor gekleurd haar) en sinds kort ook het Watermelon Hair Food (voor fijn haar).

De Hair Food producten zijn te koop bij de drogist. De shampoo en conditioner kosten ongeveer € 6 per stuk. Het haarmasker kost € 7,69.

Hebben jullie al eens de Hair Food producten gekocht?

Reacties

  1. Deze producten klinken erg fijn! Ik heb het Macadamia Hair Food haarmasker al eens gehad. Dat werkt ook heel goed en de geur is heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het haarmasker nog niet geprobeerd. Ik heb net een andere uitgeprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijken me erg fijne producten! Toffe verpakkingen ook, even kijken van de week bij de drogisterij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het qua verpakking in ieder geval superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach! Ik wist niet eens dat Garnier ook deze producten had. Dit klinkt wel als een fijne lijn. Ik ben zelf nog druk bezig met wisselen tussen merken als FNGRPRNTS, Guhl en Australian Bodycare en ZENZ. Maar ik houd het in gedachte voor in de toekomst! Rory Blokzijl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja nu de kapper dicht is ga ik weer zelf verven en masker nemen
    Dit lijken me goede producten, Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ken dit merk nog niet, maar wil het zeker wel uitproberen. Ben sws fan van producten met Aloë Vera erin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze Hair Food producten heb ik nog niet gespot, maar ik moet zetten dat ik nu ook nog maar heel weinig in de winkels kom. Ik ga ze zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten