Favorieten Januari


De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen vind ik zelf. Aangezien we toch niet zo veel kunnen doen heb ik extra genoten van wat me-time. Ik ontdekte weer heel wat leuke producten en mijn favorietjes laat ik vandaag aan jullie zien. Kijken jullie mee? Snow Fairy is echt mijn favoriete geur van Lush. Jammer dat deze enkele met de feestdagen te koop is. Ik was blij dat ik nog een bath bomb met deze geur kon scoren. Mijn bad rook zo lekker naar suikerspin. Het water zag er roze uit en de bomb gaf heel veel schuim. Zalig gewoon. Gelukkig heb ik er nog eentje.


Het Hair Food Aloe Vera Haarmasker richt zicht op normaal tot droog haar. Het haarmasker bevat een mix van olie van kokosnoot, soja en zonnebloem die het haar weer gezond en mooi maakt. Dit product Het maakt het haar gemakkelijk doorkambaar, glad en soepel. Mijn haar heeft erna ook veel meer volume.


Nog zo’n heerlijk badproduct. Cosy Spiced Hugs heeft een echte wintergeur en ruikt naar kruidige kaneel. De basis van zeezout is verrijkt met jojoba olie, vitamine E en verzorgende en huidverzachtende saffloerolie. Het badzout ruikt niet alleen lekker maar geeft ook veel schuim. Zalig.


De laatste maanden heb ik amper make-up gebruikt. Vooral omdat het toch weggestopt is achter een mondmasker. Het enige waar je echt je nadruk op kan leggen is je ogen en dat met een mascara. Met het ronde borsteltje kan je de mascara gemakkelijk aanbrengen. Het resultaat oogt ook heel natuurlijk.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

PS. als je op de roze titel klikt kan je de review van het product lezen.

Reacties

  1. Leuke favorieten! Ik vind de Snow Fairy bath bomb ook heerlijk. Ik ben benieuwd naar het aloƫ vera haarmasker, dat klinkt ook heel fijn. Herkenbaar van je make-up, ik draag ook alleen maar oogmake-up.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten