Marc Jacobs | Bold bronze, major mascara

 

Jaren geleden kocht ik mijn eerste make-upproduct van Marc Jacobs. Het was de O!Mega Bronze Coconut Perfect Tan Bronzer in Tan-Tastic. Een mooie neutrale bronzer in een enorme verpakking. Toen ik een tijdje geleden bij Sephora het Bold bronze, major mascara setje zag met een mini versie van mijn favoriete bronzer kon ik niet anders dan deze mee te nemen. Naast de bronzer zit er ook nog een travelsize versie in van de Velvet Noir Major Volume Mascara. Vandaag vertel ik jullie meer over dit prachtige duo. De Bold bronze, major mascara set bevat de O!Mega Bronze Coconut Perfect Tan Bronzer in Tan-Tastic en de Velvet Noir Major Volume Mascara in Noir. Met dit duo kan je een gedurfde en gebronsde look maken.

O!Mega Bronze Coconut Perfect Tan Bronzer in Tan-Tastic 


De O!Mega Bronze in Tan-Tastic! is een neutrale flatterende matte bronzer. Het is een microfijn poeder dat zich gemakkelijk laat blenden en ervoor zorgt dat elke huidtint en stralend uitziet.

Voor de O! Mega Bronze Coconut Perfect Tan Bronzer liet Marc Jacobs zich inspireren door zijn liefde voor kokoswater.

De bronzer breng je aan op je delen van je gezicht die wat meer kleur kunnen gebruiken. Een aanrader is op het product aan te brengen op de plaatsen waar je de zon op je gezicht en decolleté valt om zo een mooi perfect gebruinde gloed te krijgen.

Velvet Noir Major Volume Mascara 
De Velvet Noir Major Volume Mascara wordt omschreven als een ultra-volumegevende mascara die onmiddellijk een dimensie geeft aan epische wimpers. De ronde borstel plaatst het meeste volume op de moeilijk bereikbare middelste wimperlijn. Het ultrageconcentreerde zwarte pigment van deze mascara zorgt voor het grootste visuele impact en het Flash Volume Complex ™ zorgt voor onmiddellijke, vlekvrije lengte en volume in drie bewegingen of minder. Velvet Noir Major Volume Mascara levert onmiddellijk volume voor je meest epische wimpers ooit.

De Velvet Noir is geïnspireerd op Marc Jacobs eerste schoonheidsherinnering aan zijn moeder die zorgvuldig vezels van een fluwelen lint scheerde om haar eigen couture nepwimpers te creëren.

De mascara breng je in meerdere lagen aan, terwijl het nog nat is en dit voor een maximaal volume. Gebruik de punt van het mascaraborstel om je wimpers te scheiden, te definiëren en te stylen. 


De producten zijn niet alleen dierproefvrij maar ook vrij van sulfaten SLS en SLES, parabenen en ftalaten.

Het Bold bronze, major mascara setje kost € 19,95 en is te koop bij Sephora.

Hebben jullie al eens make-up producten van Marc Jacobs gekocht?

Reacties

  1. Ik heb nog nooit make-up van Marc Jacobs geprobeerd. Bronzer gebruik ik niet, maar de mascara ziet er mooi en natuurlijk uit. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten