Favorieten December

 

We zijn bijna aan de laatste dag van het jaar. Niet te geloven. Ik vraag mij soms af waar het voorbije jaar gebleven is. Ik denk dat iedereen wel blij is dat 2020 er bijna opzit. Ik heb vooral thuisgewerkt en nam ook wat meer tijd om nieuwe producten uit te testen. Ook deze maand kwam ik weer enkele nieuwe tegen en die toppers laat ik jullie vandaag zien. 
De Warm Vanilla Body Scrub bevat een milde scrub die bestaat uit suikerkristallen. Mijn huid voelt na het scrubben lekker zacht aan en ruikt ook nog eens lekker. Sugar scrubs zijn mijn favoriete scrubs omdat ze niet te harde scrubdeeltjes bevatten.

Nomige verzorgingsroutine 


Nomige is een Belgisch merk dat verzorgingsproducten ontwikkelt op basis van je DNA. Eerst moet je een DNA test afnemen en een vragenlijst invullen. Daarna gaan ze op basis van deze test kijken waar je huid een gebrek aan heeft en met die resultaten gaan ze dan je persoonlijke producten ontwikkelen. Na enkele weken krijg je een grondige analyse doorgestuurd die ik persoonlijk heel interessant vond. Een paar dagen later mocht ik dan mijn producten ontvangen. Ik kreeg een dagserum, dagcrème, nachtcrème en nachtserum voor minstens 2 weken. Hierbij kreeg je ook informatie over de producten en hoe je ze moet gaan gebruiken.

Ik vond dat mijn huid er na het opgebruiken van de producten er beter uit zag en dat voelde ik ook. Mijn huid was gladder, gehydrateerd en zachter. Ik kan iedereen die huidproblemen heeft zeker dit merk aanraden want zo ga je misschien wel de oplossing van je problemen vinden. Mocht je interesse hebben dan krijg je met de code TaniaNomige 10% korting op je aankopen. 

Een uitgebreide review over het merk en de producten mag je binnenkort verwachten. Mijn parfum collectie bestaat bijna uitsluitend uit parfums van Marc Jacobs, vooral dan de Daisygeurtjes. Voor de lockdown had ik in een parfum winkel Perfect geroken en die was meteen helemaal mijn ding. De geur is zacht en bloemig. En ook de flacon vind ik echt prachtig.Doordat dat ik al sinds half maar thuiswerk heb ik de voorbije maanden amper make-up gebruiken. Tijdens de feestdagen heb ik dan weer voor een glam look gekozen en heb ik telkens het Mini Glam Palette van Natasha Denona gebruikt. Het palette bestaat uit matte en glanzende neutrale kleuren en kan je dus zowel een dag- als avondlook mee maken. De pigmentatie is echt prachtig en de oogschaduwen blenden ook mooi uit. De 5 kleurtjes zijn helemaal mijn ding.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Wat een mooie kleuren bij de oogschaduw, ik houd van dit soort kleuren. De producten van de Body Shop zijn ook altijd goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb eigenlijk niet echt iets nieuws ontdekt. Oh ja, ik heb eindelijk dat parfum van Zeeman!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie vaak parfums van Marc Jacobs voorbijkomen. De leuke flacons trekken telkens mijn aandacht. Alleen heb ik geen idee welk parfum ik eerst zou moeten kiezen. Marc Jacobs heeft zoveel verschillende!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten