Natasha Denona | Mini Glam Eyeshadow Palette


Al jaren stond een oogschaduwpalette van Natasha Denona op mijn wishlist, alleen hield de prijs mij wat tegen. Want bijna 200 euro voor een palette vind ik er net wat over. Gelukkig bracht ze een tijdje geleden enkele kleinere palettes uit tegen betaalbare prijzen. Het Mini Glam Palette sprak mij meteen aan en vandaag laat ik jullie dit pareltje zien. De mini-palettes bevat vijf kleuren in een bepaald kleurthema. Het Mini Glam Palette bestaat uit neutrale en gouden taupe-kleuren en is een mix van twee matte en drie glanzende/metallic kleurtjes. Het palette is ontworpen om alle teint en oogkleuren te flatteren. 


Golden Flesh is een metallic bronskleur met gouden ondertonen. Harlow is een nude matte kleur. Anjo is een metallic grijsbruine oogschaduw. Seed is dan weer een matte donkerbruine kleur. Als laatste is er Faye een glanzende champagnekleur. 


Ok, het zijn misschien kleurtjes die je vaak tegenkomt in palettes maar weinig hebben zo’n goeie kwaliteit als die van Natasha Denona. Je betaalt iets meer maar je hebt dan ook echt kwaliteit. Zoals je kan zien is de pigmentatie heel goed en de kleurtjes blenden ook heel mooi uit. De kleurtjes passen ook heel mooi bij elkaar. Dit mini palette is heel handig voor op vakantie doordat er zowel matte als glanzende kleurtjes in één palette zitten en je kan er zowel een look voor overdag als voor ‘s avonds mee maken. 

Het Mini Glam Palette kost € 25,00 en is o.a. te koop bij Sephora.

Zijn deze kleurtjes iets voor jullie? Kenden jullie dit merk al?

Reacties

 1. De kleuren zijn voor mij iets te donker, maar de kleuren combinatie vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tinten. Ik was altijd al benieuwd of dit gepigmenteerd was. Nu zie ik dat het wel gepigmenteerd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 200 euro voor ene doosje make-up ?? Ik leer toch elke dag iets bij. Wie geeft dat nou uit??? Ik vind dat eigenlijk wel een soort van hilarisch

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat we hier geen sephora meer hebben...ik mis het toch wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een palette van Natasha staat hoog op mijn wenslijst, maar dan ga ik wel voor zo'n kleine. De grote paletten liggen erg buiten mijn budget

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad ook wel een merk die ik al vaak zag voorbijkomen. Helaas nog niet in mijn bezig omdat de prijs mij ook wel wat afschrikte. Leuk dat ze het in een mini formaat uitbrengen want zo kan je het product toch ook eens uittesten. Ook kleuren die ik hier zeker vaak zou gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja indd, ze hebben verschillende palettes dus er zal zeker wat voor jou tussen zitten

   Verwijderen
 7. Dit merk is helemaal nieuw voor mij. Leuk om er een beeld van te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie tinten zitten er in dit palette, hij doet me denken aan de paletten van Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vond ik ook toen ik ze zag, denk dat Catrice zich daarop gebaseerd heeft.

   Verwijderen

Een reactie posten