Favorieten November


Niet te geloven dat we alweer aan de laatste dag van de voorlaatste maand van het jaar zijn. Persoonlijk vind ik dat dit jaar tot nu toe voorbij gevlogen is ondanks dat we bijna niets konden/mochten doen. Ik had natuurlijk meer tijd om wat producten uit te testen en vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de voorbije maand zien. 


Foamie Shampoo & Conditioner Bar Hibiscus 

De Foamie Hibiscus Shampoo & Conditioner Bar richten zich op beschadigd haar. Voor mij was het de eerste keer dat ik dergelijke bars gebruikte en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. In het begin was het wat zoeken hoe is ze moest gebruiken maar daarna ging het heel gemakkelijk eigenlijk. Je zou de bars 25 keer kunnen gebruiken. Ik denk dat ik ze tot nu toe een zestal maak gebruikt heb en je ziet dit niet eens. In de toekomst ga ik nog meer bars uitproberen denk ik.

Vichy Minéral 89 Eyes 

Een tijdje geleden mocht ik Minéral 89 van Vichy uittesten. Nu is er intussen ook Minéral 89 Eyes. Deze ben ik nu al enkele weken aan het uittesten en die is mij net zo bevallen. De huid onder mijn ogen voel heel gehydrateerd en zacht aan.

Bath & Body Works Caramel Pumpkin Swirl 3-Wick Candle 

De Caramel Pumpkin Swirl heeft de geur van karamel, gemalen kaneel, rijke bruine suiker, romige vanille met essentiële oliën. De kaarsen van Bath & Body Works zijn gemaakt van zeer geconcentreerde geuroliën en dat ruik je ook. Deze geur is echt zalig. In het hele huis hangt een geur van karamel. Je zou er zo honger van krijgen


De Hydrating Lip Balm Sugar Coconut is een ultra-hydraterende lippenbalsem om droge, ruwe lippen te voeden, te beschermen en te herstellen. Nu het wat frisser begint te worden heb ik na het wandelen regelmatig last van droge lippen en deze lipbalm maakt mijn lippen weer lekker zacht.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. De lippenbalsem lijkt me ideaal vooral met dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lippenbalsem lijkt me ideaal vooral met dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto! Die geurkaars maakt me zo benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foamie conditioner bar heb ik toevallig gisteren gekocht, ben er erg benieuwd naar! Ik was overigens in de veronderstelling dat ik een shampoo bar had gekocht, kwam er thuis pas achter dat het een conditioner bar was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb de lippenbalsem van Cannazill ontdekt, echt een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ontdekt dat het leuk is om etherische olie te verdampen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben erg benieuwd naar de kaars! ELke dag worden er hier wat aangestoken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Foamie bars zijn fijn hé. Wat een fijne favorieten heb je zeg. Leuk om te zien liefs Gea www.glamview.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Minéral 89 van Vichy lijkt mij erg prettig. Heb zelf ook een erg droge huid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De oogcrème van Vichy mag ik hier ook uittesten en ik vind de producten van Vichy echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De foamie bars lijken me echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten