Favorieten September

 

De eerste maand school voor de kids zit er bijna op. Niet te geloven hoe snel dit weer voorbij gevlogen is. Zoals gewoonlijk laat ik jullie op het einde van de maand mijn favoriete producten of nieuwe dingen die ik ontdekt heb zien. Ik zette ze op een rijtje. Eerst een vooral, beide producten ruiken echt heerlijk. Ben je gek op de geur van bananen dan kan ik je zeker eens aanraden om deze producten aan te schaffen. De shampoo schuimt goed en maakt mijn haar heel schoon. De conditioner verzorgt mijn haar goed en maakt het gemakkelijk doorkambaar. Alleen met de verpakkingen had ik wat problemen. De openingen zijn nogal groot en aangezien de shampoo vrij lopend is kwam er al bijna een half flesje ineens uit. De conditioner daarentegen is juist moeilijk uit het flesje te krijgen omdat die vaster is qua structuur. Deze producten ga ik zeker nog in full size flacons kopen.

The Body Shop Banana Foaming Body Polish 

Nog een productje met bananen dat heerlijk naar bananensnoepjes ruikt. De dikke scrub met zachte deeltjes maakt mijn huid lekker zacht. Na aanraking met water schuimt deze ook wat. De tube zorgt ervoor dat het product goed kan doseren. Wat een heerlijk product is dit.

Kneipp Badolie Eucalyptus

Wanneer ik verkouden ben vind ik het heerlijk om een bad te nemen met eucalyptus. Het opent de luchtwegen en na zo’n heerlijk warm badje voel ik mij meteen veel beter. De badolie ruikt niet alleen lekker maar schuimt ook nog eens goed. Zeker een aanrader voor wie gek is op deze geur.


Ik ben gek op geurkaarsen, zeker in de herfst en wintermaanden. Deze geurkaars heeft een bloemige geur en zelfs als de kaars niet aan is ruik je de geur, heerlijk. Binnenkort mag je een uitgebreide review verwachten van dit nieuwe kaarsenmerk.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. De geur van bananen in beautyproducten vind ik denk ik iets te zoet. Ik hou ook van geurkaarsen, het seizoen komt er al weer voor he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze maand leuke nieuwe boeken ontdekt die ik nu met veel plezier lees!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oow heerlijk...vooral met dit herfstachtige weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, deze favorieten. Ik heb in de maand september kennis gemaakt met de duurzame beauty musthaves van Bewust Puur. Cruelty free organic verzorging die jou en de wereld een stukje mooier maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben heel benieuwd naar de geur van deze kaars! Zelf heb ik de perfectly imperfect van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op geurkaarsen, dus wel benieuwd naar deze. Ziet er ook nog eens mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die geur kaars lijkt mij erg lekker. Ben benieuwd naar de review

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten