Just An Attitude | Geurkaarsen met een boodschap


Vorige week begon de herfst en voor mij hangt dat samen met geurkaarsen branden. Niets gezelliger dan ’s avonds tv kijken onder een dekentje met overal (geur)kaarsen. Ik kreeg onlangs een pracht exemplaar van Just An Attitude en vandaag vertel ik jullie meer over dit nieuwe Belgische merk. 


Ben je op zoek naar een cadeautje voor een speciale gelegenheid zoals moederdag, valentijn, iemand die gaat samenwonen, voor jezelf of gewoon zomaar? Bij Just An Attitude hebben ze een kaars met een zorgvuldig geselecteerde geur voor elke gelegenheid.

Ik koost voor de You Are Amazing Attitude, deze heeft de Flowerbomb geur en is samengesteld uit bergamot, rozen en jasmijn. Een intense friszoete maar ontzettend lichte geur die je helemaal relax maakt. De kaarsen zijn stuk voor stuk met de hand gevuld en zorgvuldig ontworpen door getalenteerde designers van Belgische bodem. De geurkaarsen branden tot wel 80 uur. Er wordt aangeraden om de eerste keer de kaars minstens 3 uur te laten branden zodat de kaars mooi gelijk kan opbranden.

Bij elke kaars hoort een kaartje met een bijpassende tekst. Naast het gedrukte tekstje kan je ook zelf een tekst op het kaartje laten plaatsen, zo maak je het cadeautje nog persoonlijker. 
De kaarsen zijn heel zorgvuldig verpakt zodat de kaars niet beschadigd kan worden. Toen ik de doos opende viel mijn oog meteen op het leuke kaartje en er zat ook een persoonlijk kaartje in. De geur van de kaars kwam me meteen tegemoet en ook zonder te branden hangt een subtiele geur van de kaars in de kamer. Op basis van beschrijvingen is het soms moeilijk om een geur te kiezen en ik ben blij dat ik voor deze geur gegaan ben want het is helemaal mijn ding. Het prachtige donkere glas maakt de luxueuze kaars helemaal af.

De luxe geurkaarsen kosten € 59,00 en zijn te koop op de website www.justanattitude.be. Levering is gratis in BelgiĆ«. Je kan zelfs je kaars laten leveren bij de persoon aan wie je er eentje wil schenken.

Zijn jullie ook zo gek op geurkaarsen?

Reacties

 1. Ik hou ook van geurkaarsen. Met een kleine in huis heb ik ze niet vaak meer aan. Wel regelmatig in de keuken na het koken even.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben ook een kleintje en wij zetten de kaarsen dan op de kast

   Verwijderen
 2. Ahhh geurkaarsen zijn top! Helemaal met dit koudere weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om er over te lezen. Mooi idee om iemand te bedanken. Al vind ik de prijs best pittig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vriend vindt geurkaarsen helaas helemaal niks en ook onze kat krijg dan last van tranende ogen, vandaar dat we alleen waxinelichtjes branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuk idee om op zo'n manier iemand te bedanken. Mijn vriend is alleen niet gek op geurkaarsen dus helaas brand ik ze niet vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoere kaars. Ik vind hem erg mooi, maar wel erg aan de prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oow heerlijk zeg! Vooral met deze donkere regenachtige dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geurkaarsen vind ik vooral in het najaar en in de winter wel fijn om in huis te branden. Maar niet te veel en niet te vaak. Ook let ik er op dat het duurzame geurkaarsen zijn zonder schadelijke gifdampen, want er zijn ook van die goedkope op de markt die heel ongezond zijn voor het binnenklimaat in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh daar had ik eigenlijk nog niet eens aan gedacht. bedankt voor de tip

   Verwijderen

Een reactie posten