Wander Beauty | Baggage Claim Gold Eye Masks


Ik gebruik regelmatig een oogmasker en op aanraden van mijn zus besloot ik de Baggage Claim Gold Eye Masks van Wander Beauty eens uit te testen. Ik kende het merk eerlijk gezegd nog niet maar alleen al de naam van deze oogpatches maakte mij benieuwd. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze gouden oogmaskers. 


De Baggage Claim Gold Eye-maskers verhelderen, hydrateren en verminderen donkere kringen en zorgen weer voor een jeugdige uitstraling.

De Eye Masks bestaan uit drie innovatieve lagen. De bovenste laag van bladgoud houdt warmte vast en voorkomt verdamping, waardoor het serum diep in de huid kan doordringen voor een maximaal resultaat. De middelste laag is elastisch om te voorkomen dat de maskers wegglijden, zodat je kunt multitasken terwijl je de patches op hebt. De derde en onderste laag is een exclusief cellulosevezel dat condenseert en belangrijke ingrediënten levert aan het delicate gebied onder de ogen, hierdoor krijg je sneller resultaat. 

De oogpatches hebben een 6-in-1 werking:
1. Ontzwellen en kalmeren van de vermoeide huid onder de ogen
2. Verhelderen donkere kringen
3. Hydrateren
4. Behandelen van fijne lijntjes en textuur
5. De huid voorbereiden zodat make-up gemakkelijker aangebracht kan worden
6. Maakt de huid voller 


Er zitten heel wat natuurlijke ingrediënten in die ervoor zorgden dat de huid onder de ogen weer gaat stralen. Aloë Leaf-extract uit Korea kalmeert de huid en vermindert roodheid. Calendula-extract uit Egypte bevat ontstekingsremmende eigenschappen om de huid te helpen kalmeren. Camu Camu-extract uit Peru bevat vitamine C om de huid te verhelderen en heeft anti-aging eigenschappen. Peptiden helpen de textuur en toon van de huid te verbeteren. Een combinatie van 17 aminozuren staat erom bekend de hydratatie, textuur en gezonde uitstraling van de huid te behouden.

Ingrediënten:
Water/Eau/Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acetyl Hexapeptide-8, Alanine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arginine, Aspartic Acid, Beta-Glucan, Calendula Officinalis Flower Extract, Copper Tripeptide-1, Cysteine, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Glutamic Acid, Glyceryl Caprylate, Glycine, Histidine, Hydroxyethylcellulose, Isoleucine, Lavandula Angustifolia Oil, Leucine, Lysine, Methionine, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Natto Gum, Panthenol, Phenylalanine, Polyglyceryl-4 Caprate, Portulaca Oleracea Extract, Proline, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Serine, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Threonine, Tocopheryl Acetate, Tyrosine, Valine, Xanthan Gum, Linalool

Hoe te gebruiken?

Breng de patches aan op een gereinigde, droge huid onder de ogen. Laat 10 tot 15 minuten inwerken. Het resterende serum kan je voorzichtig inmasseren.


De oogpatches zijn dierproefvrij, glutenvrij, veganistisch en BPA-vrij. Ze bevatten geen parabenen, ftalaten, synthetische geur of minerale olie.

De oogmaskers met gouden kleur zijn groot en sluiten mooi aan op de huid. Ze voelen aangenaam aan op de huid. Na een tijdje voelde ik zelfs niet meer dat ik de patches op had. Mijn huid had het duidelijk nodig want er was geen serum meer om in te masseren. Daarna voelde mijn huid heel gehydrateerd en zacht aan. Ik slaap de laatste tijd weinig, vooral door de hitte en na dit oogmasker zag ik er minder vermoeid uit. Ik ben heel tevreden over deze patches.

De Baggage Claim Gold Eye Masks kosten £ 24,00 en zijn o.a. te koop bij Cult Beauty. Het doosje bevat 6 individueel verpakte paren.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

  1. Hoe lang werkt zo'n masker eigenlijk? En wat vind je er anders aan dan de vorige maskers die je hebt gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja elke week! Oogmaskers op! Medicatie aan! Heerlijk ontspannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een oogmasker heb ik nog niet eerder gebruikt, wel gezichtsmaskers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nog nooit een oogmasker gebruikt. Jawel 1x met komkommer pads. Maar werkt het?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om een review over Wander Beauty te lezen. Maar weinig mensen kennen dit fanatische merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoelang kan je genieten van het resultaat?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nog nooit een oogmaskers gebruikt. Nu ik jou zo zie wil ik het uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee nooit maar ik zeg geen nee tegen een jeugdige uitstraling :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee, oogmaskers ken ik nog niet. Ziet er wel leuk uit. Misschien ga ik er wel een keer één proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dan zou ik indd zeker geen oogmaskers gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten