Shoplog | Cult Beauty


Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik begin februari besloten heb om het dit jaar bij een low-buy te houden. Ik heb me daar tot nu toe goed aan kunnen houden. Tot ik een week of 2 geleden een mailtje van Cult Beauty kreeg dat je weer een leuke grote goodiebag kreeg bij aankoop van £ 150 besloot ik samen met mijn zus een bestelling te plaatsen. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien. 


Glow Recipe Banana Soufflé Moisture Cream £36.00

Deze dagcrème zag ik ooit eens in de stories van Jeffree Star voorbij komen en ik was meteen benieuwd. Bij Cult Beauty verkopen ze deze Banana Soufflé exclusief en toen ik zag dat deze te verkrijgen was besloot ik deze te bestellen.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil £5.90

Deze arganolie kan je zowel op het lichaam als op je haar gebruiken. Ik ben van plan om het vooral op de puntjes van mijn haar te gebruiken omdat die nogal snel droog worden.

Saturday Skin Cotton Cloud Probiotic Power Mask £4.60

Van dit merk kocht ik ooit een Cleanser en was er heel tevreden over. Toen ik zag dat ze nu ook sheetmasks hadden kon ik niet anders dan deze ook in mijn mandje te gooien.

Saturday Skin Intense Hydration Mask £4.60

Nog een gezichtmasker van Saturday Skin. Deze keer eentje om je huid een hydratatieboost te geven en laat mijn huid dat nu net nodig hebben.

Wander Beauty Baggage Claim Eye Masks - Gold £24.00

Naast gezichtsmaskers gebruik ik ook vaak oogmaskers. Op aanraden van mijn zus die al veel goeds over deze oogmaskers gelezen had wou ik ze toch een keertje uitproberen. Er is een gouden versie en een roze gouden versie. Ik besloot de gouden versie aan te schaffen.

Bij aankoop kreeg je dus The Self-Care Goody Bag met heel wat leuke travelsize of fullsize producten. Die hebben mijn zus en ik ook verdeeld. Dit is wat ik allemaal gekozen heb. 


Voor wie Cult Beauty nog niet kent. Het is een Engelse webshop. Je betaalt momenteel geen invoerkosten wat met de Brexit kan veranderen. Ze leveren ook heel snel. Wij hadden op woensdag na 20u besteld en hadden onze bestelling op vrijdag al binnen.

Naar welk product zijn jullie benieuwd en willen jullie zeker een review van zien?

Reacties

 1. Ik kende het nog niet, maar het ziet er goed uit. En het lijkt me leuk om zo'n fijn pakket te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende deze webshop nog niet, maar ga meteen even kijken. Ben benieuwd naar al je items.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je die travel bag erbij kreeg. Alleen daarvoor zou ik al iets willen bestellen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bestellen in Engeland heb ik nog niet eerder gedaan, maar waarom eigenlijk niet. Wel gek die ponden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Momenteel betaal je nog geen invoerrechten, maar vrees ervoor binnenkort

   Verwijderen

Een reactie posten