Low-buy


Vorig jaar had ik mezelf een low-buy opgelegd maar dat is een beetje in de mist gegaan. Oeps. Dit jaar ga ik het beter aanpakken.


Onlangs heb ik al mijn beautyproducten opgeruimd en kwam tot de conclusie dat ik nog heel wat liggen heb. Veel te veel eigenlijk. Nu heb ik besloten om vanaf 1 februari tot 1 augustus zo weinig mogelijk beauty gerelateerde producten te kopen. In augustus ga ik namelijk naar Londen en dan wil ik natuurlijk wat beautyshoppen. Ik zal dus enkel nog het noodzakelijke aanschaffen en mijn andere producten zoveel mogelijk proberen op te gebruiken. Dit kan je volgen in de blogposts over mijn opgebruikte producten.

Ik zal regelmatig eens op een update plaatsen over hoe het met mijn projectje zit.

Leggen jullie jezelf soms een low-buy of no-buy op? Wie doet er mee met mij?


Reacties

Jessica J. zei…
Ik ken het ... Vooral na mijn aankopen uit de Lush Sale ben ik nu van plan om een periode niets meer te kopen. Ik heb nog meer dan genoeg. Eerst maar eens wat opmaken!
Oh ja, no-buy en dan kom ik erachter dat ik best nog wel veel heb haha. Eerst maar eens alles goed opmaken voordat er weer wat gekocht word.
Vanessa zei…
Herkenbaar! Ook ik heb nog een heleboel producten in mijn kast staan die ik dringend eens moet opgebruiken alvorens ik nieuwe koop. Vooral douchegels en body creams heb ik nog genoeg voor een heel jaar.
Denk dat ik na deze low-buy eerst naar Lush ga. Heb er niets meer van liggen.
Hahaha, dat is bij ons ook het geval
Veel succes! Ik heb dit jaar nog maar één beauty item gekocht nl een foundation van Wet 'n Wild.