Op # Augustus


De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beautyprullenmand. Benieuwd welke producten wij allemaal opgebruikt hebben? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging: 

Pretty & Fresh Korean Skin Care Rituals Rice Cleasing Wipes
Met de Rice Multi Purpose Cleansing Wipes haal je zonder problemen make-upresten, vuil en onzuiverheden van je gezicht. Toen ik over mijn gezicht ging en daarna het schijfje bekeek zag ik pas hoe slecht mijn huid gereinigd was. Het eerste schijfje was nog helemaal vuil. Erna voelde mijn huid schoon aan.

Kruidvat Q10 Dagcrème
Een lichte dagcrème die gemakkelijk uitsmeerbaar is en snel intrekt zonder te plakken. Je kan snel erna je make-up aanbrengen. Ik heb gedurende de hele tijd dat ik deze crème gebruikt heb geen last van onzuiverheden of zo gehad. Ik kan deze zeker aanraden.

Lichaamsverzorging: 

Balea Fuss Socken Maske
Een voetmasker met limoen-extract en avocado-olie dat de huid van je voeten weer lekker zacht maakt. Heerlijk om te gebruiken na een lange wandeling. Ik heb ze al meerdere malen aangeschaft en ga ze zeker nog opnieuw kopen.

Kneipp Mini-Foot-Spa
Een verwenmomentje bestaande uit 2 delen. Eerst een voetbad met voetbadkristallen en daarna een intensief verzorgende voetcrème. De kristallen ruiken echt heerlijk. Na het insmeren met de crème voelden mijn voeten heel zacht aan. Heel aangenaam om te doen wanneer je gaan wandelen bent.

Haarproducten:

Nature’s Best by Cien Shampoo & Conditioner with 100% cold pressed avocado oil
Beide producten zijn één van mijn favoriete haarproducten ooit. Mijn haar voelde zacht aan en had duidelijk meer volume. Mijn vriend heeft de shampoo ook eens gebruikt en voelde ook meteen een verschil. Zo jammer dat ze deze niet meer verkopen want ik zou beide producten zeker nog aanschaffen.

Maskers: 

Action After Sun Facial Mask
Een verfrissend en hydraterend masker van bij Action. Voelt heel aangenaam aan na een dagje zonnen.

Freeman Hydrating Peach + Yoghurt 2-step Peel Pad + Mask
Een 2 stappen routine bestaande uit een peel pad om de huid te exfoliëren en zacht te maken en een gezichtsmasker om de huid te hydrateren. Het peel pad zorgt voor een zachte peeling en voelt heel aangenaam aan. Het masker was heel verfrissend op de huid.

DM Sun Dance Intensiv After Sun Maske
Een hydraterend masker voor na het zonnen. Het masker voelt heel verfrissend en aangenaam aan na het zonnen. Het masker ruikt ook heel lekker.

Balea Copacabana Tuch Maske
een intensief hydraterend gezichtsmasker met de geur van tropische bloemen. Het masker rook echt heerlijk. Er zat veel serum op het masker waardoor er toch wat product van afdrupte en dat vind ik niet zo fijn. Het masker sloot goed aan op mijn gezicht en voelde heel verfrissend aan. Ik vond het een fijn masker en heb er nog een back-up van liggen. 

Pretty & Fresh Korean Skin Care Rituals Magnolia Tonifying Sheet Mask
Een verhelderend, verfrissend en hydraterend masker dat zorgt voor een evenwichtige pH en soepele en stevigere huid. Aangezien dit stap 2 uit een 3-stappen routine is kan ik niet echt zeggen of die masker veel deed voor mijn huid. Wat ik wel kan zeggen is dat het heel verfrissend aan voelde en mijn huid heel zacht was.

Pretty & Fresh Korean Skin Care Rituals Papaya - Pomegranate Sheet Mask
Dit bio-cellulose masker met papaja en granaatappelextract is de derde en laatste stap uit het Anti-Age Pack. Het masker zorgt voor een stralende huid. Na deze 3 stappen kon ik zeggen dat mijn huid heel schoon, gehydrateerd en zacht aanvoelde.

Eve Lom Time Retreat Face And Neck Sheet Mask
Een masker voor zowel het gezicht als je nek. Het gezichtsmasker voelde aangenaam aan maar het stuk voor je nek vond ik heel vervelend. Het kwam telkens los. Ik heb er nog van en ga de volgende keer het stuk los knippen, misschien dat het dan beter gaat. Mijn huid voelde erna wel gehydrateerd en zacht aan.

Bad/doucheproducten: 

Beautyblends Coffee Body Scrub with Coconut Oil, Seasalt & Peppermint
Een heerlijk ruikende koffiescrub die de huid lekker zacht maakt. Na het afspoelen voel je tintelingen van de munt. Zalig. Met deze verpakking kon ik een aantal maal scrubben.

Isana Crèmebad
Een crèmebad met de geur van amandelbloesems waarbij ze zich geïnspireerd hebben op de Japanse beautyrituelen. Ruikt heerlijk en geeft veel schuim.

Balea Vanille & Cocos Dusche & Creme
Een lekker ruikende douchegel die ik al meerdere maken opnieuw gekocht heb.

Allerlei: 

Balea Aqua Wasser Spray
Heerlijk verfrissend als het warm is. Ik heb verschillende varianten en deze is geurloos.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

 1. Eigenlijk alleen mijn doucheschuim van Nivea. Oh ja, en mijn tandpasta.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Het Action After Sun mask heb ik ook gekocht, maar het is er nog niet van gekomen om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er zelfs meerdere aangeschaft. Hopelijk komt er nog eens zon zodat je het kan gebruiken

   Verwijderen
 3. Mijn favoriete rubriek dit!
  Ik heb super veel opgebruikt omdat ik eens aan al mijn mini’s en staaltjes ben begonnen om plaats te maken in de kast. :-) Elke dag wel een leeg productie. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die waterspray van Balea ook opgemaakt. Ben al aan mijn tweede begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat veel masker heb je opgemaakt zeg! Die van kneipp voor mini foot Spa heb ik ook gehad. Heerlijk, vooral die geur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik zie er een aantal items tussen liggen die ik zelf ook in huis heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je veel opgemaakt. Ik heb mijn dagcreme, mascara, douchegels opgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten