Pretty & Fresh Korean Skin Care Rituals | Anti-Age Pack


Bij Douglas viel mijn oog op enkele leuke verpakkingen van Pretty & Fresh Korean Skin Care Rituals. Dit merk kende ik nog niet en laat dat mij net nog nieuwsgieriger maken. Ik besloot het Anti-Age Pack mee te nemen en vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Pretty & Fresh is een nieuw skincare merk dat de Koreaanse schoonheidsrituelen en trends aanbiedt in praktische combinatiesets voor onmiddellijk gebruik. Stap voor stap reinigen, verstevigen, maskers en verzorging en dit volledig zonder water. De combinatiesets bevatten de essentiële trendproducten voor een optimale teint. 
Stap 1: Rice Cleasing Wipes

Met de vijf Rice Multi Purpose Cleansing Wipes haal je zonder problemen make-upresten, vuil en onzuiverheden van je gezicht. Ze zijn verrijkt rijstextract, die de huid soepel en zacht maken, zorgen voor waardevol vocht, regenereren en een herstellend effect hebben. De reinigingsdoekjes zijn geschikt voor alle huidtypes. 


Hoe te gebruiken? 
Haal de reinigingsdoekjes één voor één uit de verpakking en ga ermee zachtjes over je gehele gezicht. Er wordt aangeraden om alle 5 de pads te gebruiken voor een effectieve, poriënvrije gezichtsreiniging.

Stap 2: Magnolia Tonifying Sheet Mask 

Het innovatieve tonifiërende masker met Magnolia-extract bereidt de huid voor op de derde stap van deze routine. Het masker werkt verhelderend, verfrissend, hydrateert en zorgt voor een evenwichtige pH en soepele en stevigere huid. 


Hoe te gebruiken?
Haal het masker uit de verpakking en breng het op het gezicht aan. Zorg ervoor dat het mooi aansluit. Laat 10 minuten inwerken. Na het verwijderen van het masker kan je het overgebleven serum inmasseren. Afspoelen is niet nodig.

Stap 3: Papaya - Pomegranate Sheet Mask 

Het bio-cellulose masker met papaja en granaatappelextract zit boordevol rijke vitamines, vochtboosters en waardevolle actieve ingrediënten. Het is de perfecte aanvulling voor een stralende teint vol energie en vitaliteit. Het regenereert niet alleen de huid maar versterkt die ook. 


Hoe te gebruiken?
Dep je gezicht droog en haal het tweede masker uit de verpakking. Breng het masker aan op je gezicht en laat 15-20 minuten intrekken. Het overgebleven serum kan je erna verder inmasseren. Je hoeft je huid niet af te spoelen.

De verzorgingsproducten zijn verpakt in praktische zakjes en dus ideaal voor thuis of onderweg. 

De Rice Cleansing Wipes zijn heel fijn en aangenaam in gebruik. Mijn huid voelde achteraf heel schoon aan. Ik verschoot eigenlijk hoe vuil het eerste schijfje was. Het Magnolia Tonifying Sheet Mask voelde heel verfrissend aan op de huid. Er zat veel serum op het masker dat was erna goed in mijn huid ingetrokken. Ook het Papaya - Pomegranate Sheet Mask voelde heel verfrissend aan en rook ook nog eens lekker. Na het verwijderen van het masker heb ik het resterende serum goed ingemasseerd. Beide masker waren ongeveer even groot en waren gemakkelijk aan te passen een je gezicht. Onderaan was het eigenlijk wat groot maar zo kon de huid op je kin ook meegenieten van het masker. Mijn huid voelde erna heel schoon, zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.

Het Anti-Age Pack kost € 9,99 maar ik kocht het in de sale voor € 2,99 bij Douglas in Aken.

Kenden jullie het merk Pretty & Fresh al?

Reacties