Favorieten Augustus


De voorbije maand heb ik weer heel wat nieuwe producten in gebruik genomen en van sommige was ik aangenaam verrast. Vandaag laat ik jullie mijn favorietjes van de laatste weken zien. 


De Glow Baby Glow set bestaat uit 2 hele fijne maskertjes. Ik vind ze allebei heel goed. Ze verschillen qua textuur en mijn voorkeur gaat uit naar het Watermelon Glow Sleeping Mask omdat dit echt in de huid intrekt. Het Avocado Melt Sleeping Mask ligt meer op de huid maar dat stoort niet. Ik gebruik de maskers altijd samen. Het avocadomasker onder mijn ogen en het watermeloenmasker op de rest van mijn gezicht. ’s Ochtends voelt mijn gezicht echt superzacht aan.

Sally Hansen Instadri Nail Color Rapid Red 

Het was lang geleden dat ik nog eens mijn nagels gelakt had. Ik kocht de Instadri omdat ik benieuwd was of deze echt zo snel droogde. Je kan de rode kleur dankzij het brede borsteltje gemakkelijk en precies aanbrengen. En indd de nagellak is snel droog en blijft ook lang zitten. Ik kan toch gemakkelijker een dag of 4 zonder dat er stukjes af gaan en dat is al een record voor mij. Ik ga zeker nog kleurtjes aanschaffen.


Naast gezichtsmasker zijn oogmaskers zijn favoriete maskers om te gebruiken. De voorbije maand ontdekte ik de Baggage Claim Gold Eye-maskers van Wander Beauty. Deze verhelderen, hydrateren en verminderen donkere kringen en zorgen weer voor een jeugdige uitstraling. De gouden oogmaskers voelen aangenaam aan op de huid en blijven goed zitten. Na het masker voelde mijn huid heel gehydrateerd en zacht aan. Ik zag er ook minder vermoeid uit. Deze zou ik zeker nog aanschaffen.


De voorbije maanden heb ik weinig make-up gebruikt en als ik dan eens make-up op had greep ik telkens naar het Tarteist Pro To Go Amazonian Clay. Dit mini-palette bevat zowel matte als glanzende kleurtjes waarmee je zowel dagelijkse looks of looks voor een avondje uit kunt maken. De oogschaduwen hebben een goede pigmentatie, blenden mooi uit en blijven de hele dag op hun plaats. Als je op zoek bent naar goede oogschaduwpalettes kan ik zeker Tarte aanbevelen. Vroeger was het enkel in de VS te koop maar nu kan je het ook bij Sephora vinden.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. De maskertjes lijken me erg lekker voor een avondje tuttelen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat betonnen vloeren niet geschikt zijn om met je elleboog op te vallen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. uuhhhhh, nee niks nieuws gevonden. Wel een dappere poging gedaan vaker een lipenstift te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb eigenlijk niets nieuws ontdekt en gebruikt meestal alleen Nivea doucheschuim.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleur van Sally Hansen! Fijn dat die snel droogt en lang blijft zitten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben momenteel blij met mijn moisturizer en exfoliating scrub van Clay & Glow.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijken me erg fijne producten. De Glow Baby Glow maskers lijken me erg fijn, evenals het oogmasker.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijke producten weer. Rode nagellak doet het altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ontdekte deze maand de after sun van Respire

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik was niet zo op ontdekkingsreis, maar ik ben altijd erg trouw aan mijn vaste spulletjes van de schoonheidsspecialiste.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb je ook de insta-dri topcoat? Die doet echt wonderen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, die heb ik niet maar ga die zeker nu eens moeten aanschaffen

      Verwijderen
  12. Ik heb zoveel leuke nieuwe ontdekkingen gedaan de afgelopen tijd. Eigenlijk best teveel om op te noemen. Esse is een merk waar ik echt heel blij mee ben dat ik daar producten van heb mogen testen. En zo zijn er meer ontdekkingen. De mascara's van LOOkX. Spotify playlist van 'mijn' nineties. Mooie boeken die ik voorbij heb zien komen. (reactie van Rory Blokzijl)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten