Op # Juli


De maand is bijna voorbij en dan laat ik jullie zoals gewoonlijk een kijkje nemen in mijn beautyprullenmand. Benieuwd of de producten mij bevallen zijn of niet? Lees dan snel verder. 


Haarproducten: 

L’Oréal Total Repair Steam Mask
Een zelfwarmend haarmasker dat zich richt op droog en beschadigd haar. Eerst breng je het haarmasker aan en daarna breng je het zelfwarmend kapje over je haar aan. Mijn haar voelde heel zacht aan na dit masker. Het had ook meer volume.

The Beauty Dept Hot Hair Treatment & Cap Argan
Dit haarmasker richt zicht op het sterker maken van het haar en ervoor te zorgen dat het meer volume krijgt. Je maakt de balsem eerst warm vooraleer het op het haar aan te brengen. Daarna doe je het kapje erover. Dit laatste mocht van wat beter kwaliteit zijn en hoeft niet nog eens in een aparte verpakking in deze verpakking te zitten. Mijn haar voelde erna wel zacht aan.

Alverde Feuchtigkeits Haarmaske
Een hydraterend en voedend haarmasker met bio-kokosnoot dat zich richt op droog en beschadigd haar. Mijn haar voelde na het masker heel zacht aan.

Maskers: 

By Nature Coconut Oil + Hyaluronic Acid Hydrating Sheet Mask
Een hydraterend gezichtsmasker dat heel lekker ruikt. Ik kende het merk niet en moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Mijn huid voelde na het masker zacht en gehydrateerd aan. Ik heb nog enkele exemplaren liggen die ik met plezier nog ga gebruiken.

Origins Original Skin Retexturizing Mask withe Rose Clay
Een diepreinigend masker met roze klei. Het masker voelde aangenaam aan op de huid. Na gebruik voelde mijn huid zacht en heel schoon aan.

Neutrogena Skin Detox Hydrogel Mask
Een detox masker dat de huid diep reinigt. Het masker bestaat uit 2 delen waardoor het gemakkelijker is om het op je gezicht te laten aanpassen. Het masker voelt aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel schoon en zacht aan.

Balea Straffende Hydrogel Gesichts Mask
Een verfrissend en lekker ruikend gezichtsmasker met watermeloen extract en hyaluronzuur. Voelt aangenaam aan op de huid en blijft goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Isana Melonen Liebe Tuchmaske
Een hydraterend gezichtsmasker met hyaluronzuur en aloe vera met de geur van meloen. Die masker met leuke print voelde heel aangenaam aan op de huid en het rook echt heerlijk. Jammer dat ik er maar eentje gekocht heb want ben er heel tevreden over.

Too Cool For School Coconut Oil Serum Eye Patch
Deze patches waren groter dan ik gewoon ben. Ze voelden aangenaam aan op de huid en bleven ook mooi zitten. Mijn huid voelde de dagen erna heel zacht aan. Deze zou ik zeker nog opnieuw aanschaffen.

Bad/doucheproducten: 

TreacleMoon Fizzy Sparkling Party Feierabend Badeschuim
Dit product met witte druiven en perzik ruikt zo lekker. Heb het al meerdere malen opnieuw aangeschaft en zal het nog opnieuw aankopen. Het schuimt heerlijk. In 1 verpakking zit er zeker voldoende product in voor 2 baden en dan heb je nog veel schuim.

Balea Over the Cloud Badesalz
Badzout met de geur van ananas en mango. Ruikt heel zomers en fruitig. Het badzout geeft veel schuim.

Balea Cosy Thailand Douchegel

Een heerlijk ruikende douchegel met kokosmelk en lotus. Maakt de huid goed schoon en schuimt veel.

Isana Cremebad
Badschuim met de geur van amandelbloesems. Gaf veel schuim. Ik had gelukkig meerdere exemplaren aangeschaft.

Rui:


SauBär Badefarbe Groen & Blauw
Tabletjes met de geur van appel en blauwe bessen & framboos die het water blauw of groen kleuren. Echt leuk voor de kleintjes.

SauBär Knister-Bad
Wanneer je de inhoud van dit zakje in het bad giet hoor je een knisperend geluid dat doet denken aan het knettersnoep van vroeger.

Filip:


Nivea Men Deep Black Carbon Darkwood Anti-Transparant
Normaal gezien gebruikt Filip altijd de Black & White maar wou toch eens een andere uitproberen. Ook hierover was hij heel tevreden.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Ik vind het altijd leuk om te zien hoeveel maskertjes je gebruikt. Elke keer denk ik: ik wil dat ook vaker doen, maar door gebrek aan tijd doe ik het minder dan ik zou willen. Die producten voor in bad lijken me inderdaad leuk voor kindjes. Waar heb je die gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik koop die bij DM maar heb die onlangs bij Kruidvat ook al gezien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten