Garnier | Skinactive Hydra Bomb Tissue Eye Mask Night


Een tijdje geleden schreef ik een review van het Skinactive Hydra Bomb Tissue Mask Night van Garnier. Onlangs hebben ze een oogmasker bij dit masker uitgebracht en dat laat ik jullie vandaag zien. Benieuwd of deze ook zo goed is? Lees dan snel verder.

Het Skinactive Hydra Bomb Tissue Eye Mask Night is een hydraterend oogmasker dat doordrenkt is met een ultralichte vochtinbrengende formule. Dit oogmasker bedekt het hele ooggebied voor volledige hydratatie en ontspanning. Het kalmeert de vermoeide ogen, hydrateert intensief, verfrist en ontspant. Het heeft ook een huidkoelend effect, waardoor de temperatuur met -4 ° C wordt verlaagd. Wanneer je het masker eerst eventjes in de koelkast legt zorgt het voor nog meer verkoeling. 


Het oogmasker is verrijkt met diep zeewater en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Hyaluronzuur trekt tot 1000x zijn gewicht aan in water en zorgt voor een intense hydratatie. Hierdoor verminderen droge plekjes rond de ogen en gedeshydrateerde lijntjes. Zeewater vermindert de vochtophoping en levert essentiële voedingsstoffen. Korenbloem staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, ideaal voor gevoelige huidtypes. 


Ingrediënten:
Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Arginine, Centaurea Cyanus Flower Water, Citric Acid, Coco-Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Hybrida Oil, Limonene, Mannose, Maris Aqua / Sea Water, P-Anisic Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Propanediol, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance (F.I.L C235660/1).

Hoe te gebruiken?
Reinig de huid rond je ogen. Vouw het masker open en breng het aan op gesloten ogen. Zorg ervoor dat het masker goed aansluit op de huid en dat het het volledige gebied op en rond de ogen bedekt. Laat 15 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en masseer het overgebleven serum in. 


Het oogmasker voelt aangenaam en fris aan op de huid. Ik had het masker aangebracht net voor het slapen gaan en na een tijdje voelde ik niet meer dat het masker op mijn ogen lag en viel bijna in slaap. Op de verpakking staat wel dat je niet met het masker mag slapen dus opgelet. Mijn huid voelde erna gehydrateerd en zacht aan en dat voelde ik de dag erna nog. Het enige minpuntje dat ik gevonden heb is dat het oogmasker iets groter mocht zijn. Dit laat me zeker niet tegenhouden om het masker opnieuw aan te schaffen.

Het Skinactive Hydra Bomb Tissue Eye Mask Night van Garnier is te koop bij de drogist en kost ongeveer € 3,00.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

  1. Klinkt als een heerlijk oogmasker! Zeker als je er bijna mee in slaap viel. Ik heb nog nooit een oogmasker gebruikt, maar je hebt me wel benieuwd gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat fijn dat je er ook hebt die speciaal voor je ogen zijn, dat wist ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De meeste varianten zijn voor onder de ogen, daarom dat ik deze zeker eens wou uitproberen

      Verwijderen
  3. Oh, deze kende ik nog niet! Klinkt heel fijn, ik ga hem is proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eigenlijk nooit, maar deze ziet er heel handig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een heerlijke maskertje. En maar drie euro WOW! Ga ik zeker een keertje proberen 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb het nooit geprobeerd nee maar het lijkt me wel lekker. Muziekje op om niet in slaap te vallen dan maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik gebruik nooit een oogmasker, maar wel gewoon een serum, vind ik ook erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt als een heerlijk oogmasker, ik heb dit nog nooit geprobeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou als je bijna in slaap viel,werkt het vast erg ontspannend

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mieke | Miek's Mind18 mei 2020 om 08:25

    Deze heb ik nog nooit gezien zo. Gaat er niets van het serum in je ogen zitten zo en misschien prikken? Grappig zo'n masker

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten