Ziaja | Gdanskin Illuminating Body Balm


Onlangs liet ik jullie al de Bath & Shower Gel With Glycerine uit de Gdanskin lijn zien. Vandaag is de Illuminating Body Balm uit deze lijn aan de beurt. Benieuwd of deze net zo goed is? De GdanSkin Illuminating Body Balm een intens hydraterende lichaamsbalmsem gebaseerd op een drielaags hydratatieproces: de langdurige hydratatie van de lagen van de epidermis, de afdichting van de hydrolipidebarrière en de aanvulling van de NMF-componenten

Dankzij dit proces wordt je huid niet alleen diep en langdurig gehydrateerd. Het zorgt ook voor een uitzonderlijke zachtheid en gladheid. Daarnaast wordt de huid ook nog eens flexibel, versterkt, jonger en beschermd tegen irritatie en uitdroging. Verlichte mineralen creëren een stralende gloed op de huid.

De GdanSkin lichaamsbalsem bevat een innovatief systeem van stoffen met een unieke hydraterende kracht: zeecollageen, micro-elementen, Helichrysum, Malrove enSmalle Weegbree. Daarnaast behoren glycerine en sheaboter tot de belangrijkste ingrediënten. Hoe te gebruiken?
Masseer de balsem in op de huid en laat deze inwerken. Wanneer je een zeer droge huid heb wordt er aangeraden om de balsem minstens twee maal per dag aan te brengen. Dit product werd dermatologisch getest.

De Body Balm zit in een mooie blauwe flacon met handig pompje waardoor het product gemakkelijk te doseren is. De crème smeert goed uit en trekt snel in. De balsem plakt niet waardoor je na het insmeren snel je kleding kan aantrekken. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan sinds ik deze Body Balm gebruik.

De Illuminating Body Balm bevat 300ml en kost € 3,69.

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie voor je lichaam?


Reacties

Een reactie posten