Ziaja | Gdanskin Bath & Shower Gel With Glycerine


Een tijdje geleden kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd met daarin de Bath & Shower Gel van de Gdanskin lijn van Ziaja. Een review van de bodyscrub van deze lijn konden jullie al eerder lezen op mijn blog. Vandaag dus meer over de Bath & Shower Gel With Glycerine.

De GdanSkin Glycerine Bath & Shower Gel combineert verzorging, frisheid en elegantie. Het reinigt en verzorgt de huid tijdens het wassen. De gel hydrateert en maakt de huid zacht en glad. Daarnaast ondersteunt het exfoliatie van de dode huidcellen. 

De zeep heeft een romige dikke gelformule en bevat schilkorrels en verlichtende mineralen, gebaseerd op de hydraterende kracht van Helichrysum en Malrove en een bioferment van zink, silicium, magnesium, koper en ijzer. De belangrijkste ingrediënten zijn dan ook glycerine, sheaboter, micronutriënten, helichrysum stoechas bloem extract, oplosbare collageen en witte malrove. Hoe te gebruiken?
Neem een kleine hoeveelheid Bath & Shower Gel om je lichaam te reinigen en spoel het daarna af. Je mag dit product gebruiken om schuim in bad te maken.

Ik heb het product al meerdere malen als badschuim gebruikt en het geeft inderdaad veel schuim. Heerlijk gewoon. De douchegel heeft geen overheersend geur en ruikt lekker. Mijn huid voelt erna schoon en zacht aan.

Dit product werd dermatologisch getest.

De Bath & Shower Gel With Glycerine bevat 300ml en kost € 2,99.

Welke douchegel gebruiken jullie? Kenden jullie het merk Ziaja al?


Reacties