Simple | Radiance Boosting Sheet Mask


Een hele tijd geleden kon je hier al een review lezen over de sheetmasks van Simple. Vandaag heb ik er nog eentje voor jullie: het Radiance Boosting Sheet Mask. 



Het Radiance Boosting Sheet Mask zorgt zoals de naam al doet vermoeden voor een extra hydratatieboos en verzorging. Het zou tot wel 20 keer zoveel hydratatie als een gewone moisturizer geven en dat in slechts vijf tot tien minuten inwerktijd.

Het masker bevat fruitzuren van natuurlijke oorsprong die ervoor zorgen dat je huid op een natuurlijke wijze geexfolieërd wordt. Het masker bevat granaatappel en pink lemon die de huid niet alleen diep hydrateren maar ook gladder en helderder maken. Je huid krijgt meteen een healty glow. 



Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Agave Americana Stem Extract, Propanediol, Allantoin, Anhydroxylitol, Caffeine, Caprylyl Glycol, Carbomer, Cellulose Gum, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Nobilis Peel Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glucose, Hydroxyacetophenone, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Niacinamide, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Tromethamine, Xylitol, Xylitylglucoside.

Het sheetmask is gemaakt van biologisch afbreekbaar katoen waardoor het licht en zacht aanvoelt en je gezicht als een tweede huid omsluit.


Hoe te gebruiken?

Haal het masker uit de verpakking zakje en vouw het voorzichtig open. Breng het gezichtsmasker gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Laat 15 minuten zitten en verwijder het masker voorzichtig. Masseer het overgebleven serum in je huid of haal het weg met een wattenschijfje. Afspoelen hoeft niet. Er wordt aangeraden om het masker één of twee keer per week te gebruiken voor een natuurlijk gezond ogende huid.

Wanneer je het masker uit de verpakking haalt voelt het meteen heel vochtig aan. Zo weet je meteen dat je huid goed gehydrateerd zal worden. Gelukkig was het niet zo vochtig dat het serum er afdrupte want dat vind ik helemaal niet aangenaam. Het masker paste mooi aan en bleef de hele tijd goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna echt aan alsof die een boos gekregen had. Dit masker ga ik zeker nog aanschaffen.

Dit gezichtsmasker bevat geen chemicaliën die de huid kunnen verstoren, geen alcohol, geen toegevoegde parabenen, geen minerale oliën en is cruelty free.

De producten van Simple zijn te koop bij Kruidvat.

Kenden jullie dit merk al?


Reacties

  1. Klinkt goed! Fijn dat het serum er niet af drupte en dat het masker goed op je gezicht past. Vind ik toch belangrijke punten bij een sheet mask.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook als het al niet goed zit en het product er af drupt doe ik het meteen af.

      Verwijderen

Een reactie posten