Neutrogena | Skin Detox Hydrogel Masker


Ik vind het zalig om minstens één keer per week een gezichtsmaskertje te gebruiken. Een tijdje geleden zag ik bij DM het Skin Detox Hydrogel Masker van Neutrogena liggen. Ik had in het verleden al eens een masker van dit merk getest en aangezien ik tevreden was was ik wel benieuwd of dit masker mij ook zo goed zou bevallen. Ook zo benieuwd? Lees dan vlug verder. 


Neutrogena Skin Detox Hydrogel Masker met zeewier-extract is een verfrissend masker dat zich vooral richt op de intensieve reiniging van de huid. Neutrogena heeft bij het ontwikkelen van dit masker gebruik gemaakt van de Hydrogel Cooling Technologie, zodat 100% van het detox serum onttrokken wordt. Één masker staat gelijk aan een flesje van 30 ml serum.

Het masker bestaat uit twee delen en sluit zich mooi aan aan de vorm van je gezicht en voelt aan als een tweede huid.

Ingrediënten:
Aqua, dipropylene glycol, propanediol, Butyrospermum parkii butter, Chondrus crispus extract, Moringa oleifera seed extract, tocopherol, Plukenetia volubilis seed oil, PEG-60 hydrogenated castor oil, sucrose cocoate, glycerin, Ceratonia siliqua gum, potassium chloride, xanthan gum, disodium EDTA, trisodium EDTA, citric acid, disodium phosphate, chlorphenesin, phenoxyethanol, parfum, linalool, hexyl cinnamal, CI 42090, CI 19140

Hoe te gebruiken?
Eerst en vooral moet je je huid goed reinigen. Verwijder de witte beschermende film aan de achterkant van het masker en breng deze kant aan op het gezicht. Pas de contouren van het masker aan de vorm van je gezicht aan. Daarna mag je de doorzichtige beschermfolie verwijderen. Laat het masker 15 tot 30 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum inmasseren. 


Toen ik de verpakking openscheurde spetterde het serum al in het rond. Ik heb het niet voor maskers waarvan het product afdrupt wanneer je het op hebt, gelukkig was die hier niet het geval. Het masker was gemakkelijk aan te brengen, sloot mooi aan en bleef de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Na het verwijderen bleef er niet veel serum meer over om in te masseren. Mijn huid had dus echt nood aan een hydratatie boos. Mijn voelde erna wel lekker zacht aan.

Ik kocht het masker bij DM maar bij Kruidvat is het masker ook te koop voor € 3,99.

Gebruiken jullie producten van Neutrogena?

Reacties

 1. Leuk ik neem eigenlijk veelste weinig een masker, nu heb ik wat aan je tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb dit nog nooit geprobeerd! Ik gebruik sowieso heel weinig maskertjes, moet daar maar eens tijd voor maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig droop het serum er niet af toen je het masker opdeed. Dat lijkt me ook niet prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neutrogena is een heel fijn merk dat hier thuis ook graag wordt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mieke | Miek's Mind16 oktober 2020 om 10:02

  Een maskertje is altijd fijn! ga ik binnenkort ook weer eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, eigenlijk nooit en ik kende het merk ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ken het merk niet, maar dit spreekt mij zeker wel aan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten