Neutrogena | Hydro Boost Hydrogel Mask


Een tijdje geleden kwam ik bij DM het Hydro Boost Hydrogel Mask van Neutrogena tegen. Ik had nog niet eerder iets van dit merk gekocht en was er wel benieuwd naar. Vandaag vertel ik jullie wat meer over dit masker.


Het Neutrogena Hydro Boost Hydrogel Masker bestaat voor 100% uit hydrogel, een hydraterende formule met hyaluronzuur. Dit innovatieve gelmasker past zich perfect aan de vorm van je gezicht aan en voelt als een tweede huid. Hierdoor worden de verzorgende bestanddelen beter opgenomen. Met dit hydrogelmasker zou je in slechts 15 minuten hetzelfde resultaat bekomen als met wanneer je 30 keer een hydraterend serum aanbrengt.

Ingrediƫnten:
Aqua, Dipropylene Glycol, Propanediol, Chondrus Crispus Extract, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Tocopherol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sucrose Cocoate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceratonia Siliqua Gum, Potassium Chloride, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Trisodium EDTA, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42090.

Hoe te gebruiken?
Breng de twee delen van het masker aan op een schone, gereinigde huid. Laat 15-30 minuten inwerken. Verwijder het masker en verdeel het restant over het gezicht en hals en masseer zachtjes in. Dit kan je ook doen met het resterende serum uit de verpakking. 


Het aanbrengen van het masker ging heel vlot. Beide delen bleven ook mooi op hun plaats zitten. Het enige wat me stoorde waren de flapjes aan de ogen en mond. Ik heb geen enkel idee waarom die daar zaten. Het masker voelt aangenaam en fris aan op de huid. Na het verwijderen voelde mijn huid heel gehydrateerd en zacht aan. Ik kan dit masker zeker aanraden als je huid nood heeft aan een hydratieboost.

Het masker is ook geschikt voor de gevoelige huidjes.

De producten van Neutrogena zijn te koop bij o.a de apotheek en Kruidvat.

Hebben jullie al eens producten van Neutrogena gekocht?

Reacties

 1. Ik vond het aan de mond wel fijn, ik legde dat ook over mijn mond zodat mijn lippen mee gehydrateerd werden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de Skin Detox variant gebruikt en die vond ik tegenvallen. Mijn huid werd er droog van. Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt naar dit Hydro masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken t wel vanuit de winkel of reclames maar heb er zelf nog nooit iets van gebruikt. Mss deze dan eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, nog nooit iets van gekocht. Klinkt wel goed trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me wel wat, vooral omdat het ook geschikt is voor de gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook wel benieuwd of je het masker kan gebruiken als je een gevoelige huid hebt. Want anders zou ik het graag eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vraag ik mij ook inderdaad af

   Verwijderen
  2. In het artikel staat vermeld dat het masker geschikt is voor de gevoelige huid.

   Verwijderen
 7. Klinkt goed. Als ik weer eens in Duitsland ben, ga ik zeker voor dit masker kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nadeel is dat ze bij mij altijd te groot of klein zijn die maskers

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als ware ontspanning

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten