Sephora | The Heating Mask & The 2 In 1 Oil Mask


In het verleden kon je al enkele reviews lezen over de sheet masks van Sephora. Onlangs brachten ze er enkele nieuwe uit en ik kocht er 2 om uit te testen. Benieuwd welke het geworden zijn? Lees dan snel verder. 


The Heating Mask 

Het Heating Mask is geïmpregneerd met een zelfverwarmende formule, verrijkt met vulkanisch extract en verwarmd kristal wat zorgt voor een onmiddellijk ontspannend effect zoals in de sauna. De verwarmingsformule wordt geactiveerd bij contact met de huid en werkt in 10 minuten. Het voedt, kalmeert en verzacht de huid en zorgt voor een soepelere, zachtere en vernieuwde huid. 




Ingrediënten: 
Glycerin, Butylene Glycol, Zeolite, Aqua (Water), Ethylhexyl Oleate, Sodium Acrylates Copolymer, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-4 Oleate, Cyperus Rotundus Root Extract, Kaolin, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40), 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Quartz, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Hoe te gebruiken?
Bevochtig eerst je gezicht. Breng daarna het masker aan en activeer het door je huid zachtjes te masseren. Laat 10 minuten zitten en verwijder daarna het masker. Spoel je gezicht met koud water.

Het masker was heel moeilijk uit de verpakking te krijgen. Ik moest er redelijk hard aan trekken waardoor het wat gescheurd was aan de neus. Het is ook een hele plakboel om het mooi open te vouwen. Eens het open gevouwen is kan je het gemakkelijk op zijn plaats aanbrengen. Je activeert het masker door het lichtjes te masseren. Je voelt het lichtjes warm worden. Mijn huid voelde erna wel zacht en gehydrateerd aan. 

The 2 In 1 Oil Mask 

Het 2 In 1 Oil Mask is een microfiber masker met aloë vera-olie, om de huid in slechts één minuut te reinigen en te voeden. Het masker kan je gebruiken om make-up te verwijderen. Dankzij de oogkleppen kan het ook worden gebruikt om oogmake-up in een oogwenk te verwijderen. Het helpt je huid te reinigen en te verwennen met een snelle behandeling van één minuut. 




Ingrediënten:
Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Dioleate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Hydrogenated Polyisobutene, Polyglyceryl-2 Sesquicaprylate, Hydrogenated C6-14 Olefin Polymers, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Glycine Soja (Soybean) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bixa Orellana Seed Oil.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op de droge huid en sluit de oogstukken over de ogen. Laat een minuut inwerken ​​en verwijder daarna het masker. Masseer zachtjes in en spoel het gezicht voorzichtig af met warm water.

Dit maskertje was helemaal anders dan het vorige. De oogstukken en smalle mond had ik nog niet eerder gezien. Vond het eerst een beetje raar maar na het tijdje voelde het aangenaam aan. Mijn vriend en zoontje moesten lachen toen ik het masker op had. Ik heb het gebruikt om mijn make-up te verwijderen. Er hing heel wat make-up op het masker en erna was het ook heel gemakkelijk te verwijderen. Erna voelde mijn gezicht schoon en zacht aan.

De maskers van de Sephora Collection kosten € 4,99 per stuk en zijn te koop bij Sephora.

Hebben jullie al eens een masker van Sephora gekocht? Het welke spreekt jullie het meeste aan?

Reacties