Self | Boost of Indulgence Masker


Sinds kort mag ik mij voor enkele maanden ambassadeur noemen van het Belgische natuurlijke beautyverzorgingsmerk Self. In het verleden had ik al eens kennis gemaakt met enkele van hun producten en was er heel tevreden over. Ik ben gek op maskers en was dan ook blij dat ik hun nieuwste masker Boost of Indulgence Masker mocht ontvangen en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. 


Het Boost of Indulgence Masker is een zacht en voedend gezichtsmasker gemaakt van 100% natuurlijke en vegan ingrediënten. Het geeft je huid een intense voeding en zorgt voor een diepe hydratatie zodat je je natuurlijke glow weer terugkrijgt. Daarnaast gaat het ook rimpels tegen. 




Het masker bevat heel wat ingrediënten: Betaine ondersteunt de huidregeneratie en heeft een kalmerende en hydraterende werking op de huid. Agava Tequilania is een extract van de Mexicaanse Tequila-plant, welke een natuurlijk elastomeer is met uitstekende huideigenschappen. Dit extract vervaagt van rimpels en heeft een langdurig rustgevend effect op de huid. Solanum Lycopersicum Seed Oil beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren. Tomaat extract bevat een hoge concentratie Lycopene, wat de huid beschermt tegen beschading van zon. Dit extract bevat vitamine C, E, B6, B1, B3 and B2, dit zijn alle belangrijke voedingsstoffen die de huid intens voeden en zorgen voor een gezonde, stralende huid! Bovendien is Lycopene een zeer krachtige antioxidant en werkt het ontstekingsremmend, het zorgt dat de huid goed beschermd is tegen dagdagelijkse aanvallen van zon, vervuiling, … en voorkomt zo verstopte poriën, puistjes, fijne lijntjes en vermindert rimpelvorming. Shea boter zit boordevol vitamine A, D, E, F en andere complexe vetzuren die hydraterend, voedend en verzorgend werken. Macadamia is rijk aan vitamine B. Het helpt de vochtbalans van je huid te behouden en vermindert roodheid.




Hoe te gebruiken?
Breng een royale laag aan op een gereinigde huid gelaat en laat het 15 minuten inwerken. Spoel daarna de huid met warm water en dep het zachtjes droog. 




Het masker bracht ik aan met de Facial Treatment Brush. Dit is een maskerkwast gemaakt van vegan-vriendelijke vezels en een natuurlijk houten handvat. Het masker zelf smeert heel gemakkelijk uit. Ik bracht een laagje aan en liet het 15 minuten intrekken. Daarna was het heel gemakkelijk te verwijderen met warm water. Mijn gezicht voelde erna superzacht en gehydrateerd aan. Zelfs de dagen erna voelde ik nog het resultaat. Je mag het masker elke dag gebruiken. Zelf breng ik het 1 à 2 maal per week aan.

Dit masker is 100% natuurlijk en vegan en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige, allergische en droge huid. Ook zwangere vrouwen mogen dit masker gebruiken.

Het Boost of Indulgence Masker kost € 48,50 en is te koop op www.naturalself.eu.

Ben je benieuwd naar het masker? Op mijn Instagrampagina kan je er eentje winnen. Zeker meedoen dus.

Kenden jullie het Belgische merk Self al?

Reacties

  1. Hoe leuk dat je ambassadeur van zo'n mooi merk bent! Lijkt me een heerlijk maskertje. Fijn dat je het resultaat zelfs de dag nadien nog voelde. De kwast vind ik trouwens ook prachtig. Ik hou wel van dat maagdelijk witte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een zalig masker!!! Ziet er ook mooi uit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik eigenlijk nooit maskers en ik denk dat ik een sheet masker dan makkelijker zou vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt als een heerlijk masker!
    Heel tof ook dat je ambassodor mag zijn van dit mooie merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nee, ik kende het merk nog niet en ben benieuwd wat je er zelf van vindt na een aantal maanden gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb het al verschillende malen gebruikt en ben er nog altijd heel tevreden over

      Verwijderen
  6. Wat lief verpakking. Het klinkt goed. Fijn dat deze mask goed bevalt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke verpakking heeft dit product zeg! Lijkt me een heel fijn masker.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Self is zo'n leuk merk! Dit masker heb ik nog niet geprobeerd, maar ziet er wel erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een super masker zeg! Ziet er zo goed uit �� ik ga eens even op zoek naar Self producten in Nederland xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw dat potje ziet er echt mooi uit! Ook die quote op de top!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten