Sephora | The Peeling Mask


In het verleden heb ik al meerdere malen maskers van Sephora gebruikt en die zijn altijd goed bevallen. Vorig jaar brachten ze de Supermasks uit en onlangs hebben ze er nog 2 nieuwe aan toegevoegd. Vandaag toon ik jullie de The Peeling Mask. Benieuwd of deze ook zo goed bevallen is? Lees dan vlug verder.


Het The Peeling Mask is een microfiber gezichtsmasker geformuleerd met een cocktail van fruitzuren voor een zachte peeling en dat in slechts drie minuten. De fruitzuren werken om de textuur van de huid te verfijnen, de teint te verbeteren en de glans te bevorderen. Daarnaast pakt het ook roodheid en poriƫn aan.

Hoe te gebruiken:
Vouw het masker open en breng het aan op een schone, droge huid. Laat 3 minuten zitten. Verwijder daarna het masker en spoel je gezicht af met lauw water.



Ingrediƫnten:
Water, Butylene Glycol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Lactic Acid, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Potassium Hydroxide, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Allantoin, Panthenol, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Glycerin, Disodium EDTA, CI 19140 (Yellow 5), Tocopherol.

Meteen als je de verpakking opent komt er een frisse citrusgeur je tegemoet. Het masker sluit mooi aan op het gezicht. Het sheetmask bevat veel serum en voelt heel vochtig aan. Je hebt de hele tijd het gevoel dat het gaat druppen maar dat doet het gelukkig niet. Ik had eerlijk gezegd eerst schrik dat ik roodheid of irritatie zou ondervinden omdat het om een peelingmasker gaat maar mijn huid reageerde er goed open ik heb geen last ondervonden. Het masker heeft mijn huid een opkikker gegeven en dat voor een masker dat je maar 3 minute moet gebruiken. Mijn huid voelt goed aan en ziet er stralender uit. Ik heb echt heel tevreden over het masker.

Het The Peeling Masker is te koop bij Sephora en kost € 4,99.

Gebruiken jullie een peeling masker?


Reacties

Een reactie posten