Apivita | Express Beauty Face Mask Pomegranate, Sea Lavender & Green Clay


Een tijdje geleden liet ik jullie al enkele gezichts- en haarmaskers van het Griekse merk Apivita zijn. Onlangs kocht ik bij Oximi nog enkele varianten en die laat ik jullie vandaag zien. 



Pomegranate

Een verhelderend en antioxidant gezichtsmasker met granaatappel, het symbool van welzijn in de mediterrane zone. Granaatappel staat bekend om zijn antioxiderende werking en verheldert en verfrist de huid. Biologische olie, honingextract, hyaluronzuur en sheaboter hydrateert in de diepte en voedt intensief. Water wordt vervangen door een infusie met groene thee met antioxiderende werking. 




Breng een rijke laag aan op een gereinigde huid en vermijd de huid rond de ogen. Laat 10 minuten intrekken. Verwijder het overtollige masker met een vochtig wattenschijfje en spoel het daarna goed af met water. Gebruik 1-2 keer per week. 

Ingrediënten:
Granaatappel, honing*, olijfolie*, shea boter*, hyaluronzuur, vitamine E, infusie van groene thee * (* van gecertificeerde biologische teelt) 


Het masker bestaat uit 89% natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën, propyleenglycol, ethanolamine, ftalaten, PCM of NM.

Sea Lavender

Een hydraterend en anti-vervuilingsmasker met lavendel, dat de kusten van de Middellandse Zee siert. Het masker biedt een antioxiderende bescherming om de natuurlijke barrière van de huid te versterken. Lavendel en propolis hydrateren en behandelen de huid die blootgesteld werd aan externe stressfactoren. Aloë, honingextract en calendula verjongen, maken de huid glad en doen de huid ontwaken. Essentiële oliën van lavendel en geranium kalmeren en stimuleren de huid. 




Breng een rijke laag van het masker aan op een schone huid. Laat het 10 minuten intrekken en verwijder daarna het overtollige masker met een vochtig wattenschijfje. Goed afspoelen met water. Gebruik 1-2 keer per week. 

Ingrediënten:
Zee lavendel, gepatenteerd propolis-extract, Aloë*, Griekse tijmhoning, Calendula *, Shea boter*, Tarwekiemolie, Panthenol, Vitamine E, Etherische oliën van lavendel en geranium *, Griekse infusie van bergthee * (* van gecertificeerde biologische teelt). 


Het masker bestaat uit 92% natuurlijk ingrediënten en bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën, propyleenglycol, butyleenglycol, Ethanolamine, PCM of NM. 

Green Clay 

Een diepreinigend gezichtsmasker met groene klei, een zeer absorberende klei die bekend staat om zijn ontgiftende werking. Ideaal voor vette, acne gevoelige huid. Groene klei en saponaria reinigen poriën in de diepte, verwijderen overtollig talg en elimineren mee-eters. Aloë, kamille en tarwe-eiwitten maken de huid zachter en stralender. Essentiële lavendelolie verzacht en stimuleert de huid. Het masker is richt zich op de vette en gecombineerde huid. 




Ook van dit masker breng je een rijkelijke laag aan op de gereinigde huid. Laat het 10 minuutjes intrekken. Verwijder het overtollige masker met een vochtig wattenschijfje en spoel het daarna goed af met water. Gebruik 1-2 keer per week. 

Ingrediënten:
Groene klei, Propolis, Saponaria, Kamille*, Tarweproteïne, Aloë*, Bisabolol, Panthenol, Essentiële olie van lavendel *, Griekse infusie van bergthee * (* van gecertificeerde biologische teelt)

Het kleimasker bestaat uit 91% natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën, Propyleenglycol, Butyleenglycol, Ethanolamine, Phenoxyethanol, Ftalaten, PCM of NM. 


Net als de vorige maskertjes die ik al testte van Apivita zijn ook deze mij heel goed bevallen. Ze voelen goed aan op de huid en maken mijn huid goed schoon en zacht.

De Apivita gezichtsmaskers kosten € 3,50 en de verpakking bevat telkens 2 maskers. 


Kenden jullie Apivita al?



Reacties