Apivita | Express Beauty Shine & Revitalizing Hair Mask with Orange & Moisturizing Hair Mask met Hyaluronzuur


Op de Oximi Ladies Night leerde ik het Griekse merk Apivita kennen. De leuke verpakkingen spraken me meteen aan en ik besloot om enkele gezichts- en haarmaskers te kopen. Vandaag laat ik jullie de haarmaskers zien. Er waren verschillende soorten en ik kocht het Shine & Revitalizing Hair Mask with Orange en het Moisturizing Hair Mask met Hyaluronzuur.Shine & Revitalizing Hair Mask with Orange

Het Shine & Revitalizing Hair Mask richt zich op het herstellen van het haar, de vitaliteit en elasticiteit van futloos en levenloos haar en dit zonder het te verzwakken. De natuurlijke glans en levendigheid wordt herstelt dankzij het revitaliserende effect van etherische olie van sinaasappel, citroen en pompelmoes, en 5 vitaminen. Tijmhoning en biologische olijfolie hydrateren, reconstrueren, voeden het haar diep en bieden uitzonderlijke zachtheid. Apishield HS Complex en het antioxidant sideritis extract beschermen het haar tegen externe effecten zoals styling, haardroger, vervuiling, enz. Plukenetia Volubilis- zaadolie zorgt voor extra bescherming tegen droge punten.


Hoe te gebruiken?
Breng na het wassen het masker aan en laat gedurende 3 à 5 minuten zitten. Daarna grondig uitspoelen. Voor een doeltreffender effect breng je het product aan op handdoekdroog haar, wikkel het in een warme handdoek en laat het masker gedurende 15 minuten inwerken. Daarna spoel je het haar goed uit.

Moisturizing Hair Mask met Hyaluronzuur

Het Hydraterend Haarmasker biedt intensieve, diepe hydratatie, herstelt het haar en maakt het extreem glad. Het bevat 97% natuurlijke ingrediënten waaronder hyaluronzuur, organische aloë, tijmhoning- en haverproteïnen die het vochtgehalte van het haar herstellen en een intensieve hydratatie bieden. Tegelijkertijd verrijken organische jojoba en olijfolie het haar met waardevolle lipiden, terwijl Apishield HS Complex het haar herstelt en extreem glad maakt. Organische etherische oliën van geranium en roos doen het haar ontspannen.


Hoe te gebruiken?
Breng na het wassen het masker aan en laat 3 tot 5 minuten zitten. Daarna grondig afspoelen. Voor nog meer effect kan je het masker aanbrengen op handdoekdroog haar, wikkel het in een warme handdoek en laat het masker gedurende 15 minuten intrekken.

Het was mijn eerste kennismaking met dit merk en het is mij heel goed bevallen. Beide maskers kan je gemakkelijk verdelen over je haar. In de verpakking zit zeker voldoende product voor lang haar. Met kort haar kan je het volgens mij zelfs twee maal gebruiken. Mijn haar voelde heel zacht aan na het gebruiken van de maskers. Het had ook meer volume en zag er gezonder uit. Ik ben heel tevreden over deze haarmaskers en ga ze zeker nog aanschaffen.

De maskers kosten € 2,40 per stuk en zijn te koop bij o.a. Oximi.

Kenden jullie het merk Apivita al?

Reacties