Shoplog | Douglas, Sephora, DM & Rossmann


Vorige zaterdag trokken mijn zus en ik er een dagje op uit naar Aken. Met een wishlist aan beautyproducten reden we richting Duitsland. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb.


Nu zal je waarschijnlijk denken waarom naar Duitsland voor beautyproducten. Die kan je hier toch ook kopen. Sommige wel maar in Duitsland zijn heel veel producten veel goedkoper dan hier en ze hebben ook producten die niet bij ons te koop zijn.

Douglas

Bij Douglas ging ik vooral voor de producten van Sol de Janeiro. Ik kocht de Coco Cabana Body Fragrance Mist. Deze ruikt zo lekker. De body mist kost € 16,99. Daarnaast kocht ik nog een setje met een travelsize van de Brazilian Crush Body Fragrance Mist en de Brazilian Bum Bum Cream (€ 9,99). Van beide producten kan je al een review terugvinden op mijn blog. 




Sephora

Sinds vorig jaar zit er een Sephora in Kaufhof en ze hebben er prachtige producten. Sinds kort hebben ze ook Tarte. Ik voel veel bezoekjes aankomen, hahaha. Van Tarte kocht ik de Micellar Magic (€ 17,99). Ik was al heel lang benieuwd naar de Coconut Face Primer van Marc Jacobs. Nu hadden ze een setje met een travelsize hiervan en een Setting Powder voor € 19,99. Op Instagram had ik onlangs de nieuwe maskers van Sephora gezien en ik nam de Banana Cream (€5,95) mee. Daarnaast kocht ik ook nog 2 van hun nieuwe sheet masks: The Freezing Mask en The Peeling Mask (€4,99/stuk). 




DM

Natuurlijk mocht een bezoekje aan DM niet ontbreken. Hier kocht ik heel wat producten van Balea, het huismerk van DM.

Balea Cosy Thailand Douchegel € 0,55
Balea Cosy Thailand Handlotion € 0,85
Balea Cosy Thailand Deo-bodyspray € 0,85
Balea Sprudelbad met Cocos € 1,95
Balea Badewurfel Melon € 1,95
Balea Hawaiian Beach Shampoo€ 0,55
Balea Shampoo & Spulung Love Melon € 1,95
Balea Pflegecreme Von mir fur dich € 0,95
Balea Avocado & Honig Tuch Maske € 0,95
Balea Love Melon Tush Maske € 0,95
Balea Straffende Hydrogel Augen Maske € 1,75
Balea Straffende Hydrogel Gesichtsmaske € 1,95
Balea Trocken Shampoo Bloomy Dreams € 1,95 




Nu het wat beter weer begint te worden kunnen we wel zonneproducten gebruiken. Ik kocht de DM Sundance Kids Sonnencreme (€ 2,25), daarnaast kocht ik nog enkele travelsizes wat gemakkelijk is om in de handtas te steken: DM Sundance Kids Sonnenmilch (€ 1,75), DM Sundance 30 Hoch (€ 1,25) en DM Sundance After Sun Lotion (€ 0,55).

Treaclemoon heeft regelmatig nieuwe geuren en de Brazilian Love Douchecreme (€ 3,95) vond ik echt zalig ruiken.

Ik nam ook wat badproducten mee: Kneipp Kurzurlaub Cremebad (€ 1,25) en Alverde Schaumbad Blaubeere & Ahornsirup (€ 0,95). Van beide producten ben ik vooral benieuwd naar de geur.

Rossmann

Rossmann is ook een drogistketen waar we ook een kijkje namen en wat producten van hun huismerk Insana kochten: Insana Body Spray Hello Summer (€ 1,99), Insana Cocos Bodygel (€ 1,99), Insana Bade-puder (€ 0,55), Insana Urea-badesalz (€ 0,55) en Insana Mix-it Tuchmaske Hyaluron & Vitamin C Booster (€ 1,99).




Het Garnier Skinactive Vitamin C Shot masker (€ 3,95) kocht ik om te vergelijken met het masker van Insana. Qua verpakking en naam lijken ze op elkaar.

Ik was al langer benieuwd naar de Ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap (€ 3,95).

Naar welke producten zijn jullie benieuwd? Waarvan willen jullie een review? 


Reacties

  1. Taaarte! ♥ Ik ben erg bang dat ik in Parijs de halve Sephora leeg ga kopen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke aankopen! Ik ga super graag beauty shoppen in Duitsland.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten