Ziaja | Caramelised Almond Body Sugar Scrub & Winter Foam Soap

 

Vorig jaar ontdekte ik het Poolse merk Ziaja. Onlangs kon je een review lezen over hun Goat’s Milk lijn, waar ik heel enthousiast over was. Vandaag laat ik jullie twee producten zien uit hun Caramelised Almond –lijn.


Ik zag de producten vaak voorbij komen op social media en was heel benieuwd naar de geur ervan. De Caramelised Almond-lijn heeft de zoete en warme geur van gekarameliseerde amandelen.

Body Sugar Scrub 


De suikerscrub exfolieert de huid zodat dode huidcellen verwijdert worden en de huid weer zacht aanvoelt. De scrubdeeltjes verzorgen de huid tijdens het wassen en versterkt daarbij ook nog eens de huid. De hoofdingrediënten van deze suikerscrub zijn microkristallijne was, suiker-sucrose en Kariteboter. 

Je brengt de scrub aan op een vochtige huid. Masseer het product in met een cirkelvormige beweging en spoel daarna af met warm water. Je mag deze scrub dagelijks gebruiken.

De Caramelised Almond Body Sugar Scrub kost € 3,49 voor een pot van 200 ml.

Winter Foam Soap

De Winterzeep in schuim herstelt de normale, natuurlijke pH en biedt comfortabele zorg. Dit mild reinigingsschuim droogt de huid niet uit. De hoofdingrediënten zijn extract van de schors van espenpopulier, melkzuur en D-panthenol.


Spreid het schuim uit op je handen en masseer zachtjes om de huid schoon te maken. Goed afspoelen.

De Winter Foam Soap kost € 2,99 voor een flacon van 250ml.

Beide producten zijn dermatologisch en op allergieën getest.

De geur van deze lijn is heel zoet. Het schuim voelt zacht aan in je handen en maakt je huid goed schoon. De pompflacon is heel handig. De scrub maakt mijn huid weer lekker zacht. De geur blijft nog een hele tijd hangen zodat je nog eventjes kan verder genieten. Ik ben heel tevreden over deze producten. Ze doen wat ze beloven en ze ruiken nog lekker ook.

Kenden jullie Ziaja al? Spreekt deze lijn jullie aan?


Reacties

  1. Bijzonder, een Pools merk. Dat zie je niet vaak hier. Het is meestal Frans of Amerikaans. Leuk om te lezen. gr. Jeannet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten